Detil kursus

Naha anjeun salesperson atanapi manajer bisnis sareng anjeun milarian palanggan énggal pikeun ningkatkeun omzet anjeun? Ngan hiji solusi: mun prospek di teuas. Eta geus ditémbongkeun yén prospecting telepon nyaéta métode paling éféktif jeung nguntungkeun, lamun dipigawé ogé. Dina palatihan ieu ku Philippe Massol, anjeun bakal ngadeukeutan prasyarat penting pikeun persiapan anu hadé pikeun milarian telepon. Anjeun bakal mendakan kumaha cara ngadamel file prospecting sareng kumaha ngatur file kontak anjeun. Anjeun ogé bakal diajar kumaha ngawangun pidato anjeun, sakapeung kana kecap…

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teraskeun maca tulisan dina situs 'asal' →