Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Naha anjeun salesperson atanapi boga bisnis milari klien énggal kanggo ningkatkeun omzet anjeun? Ngan aya hiji solusi: prospek dina kasusah. Prospék telepon parantos kabuktosan janten padika anu paling épéktip sareng nguntungkeun, nalika beres kalayan hadé. Dina palatihan ieu ku Philippe Massol, anjeun bakal ngungkulan prasyarat penting pikeun persiapan anu saé pikeun prospék telepon. Anjeun bakal mendakan kumaha ngadamel file prospek sareng kumaha ngatur file kontak anjeun. Anjeun ogé bakal diajar ngawangun biantara anjeun, sakapeung kana kecap anu pasti ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs 'asal →

maca  Perusahaan: karyawan moal tiasa deui nganggo masker buatan sendiri