Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha alesan kaséhatan atawa pribadi, balik deui ka dianggo saatos a henteuna lila teu salawasna atra.
Kasalahan, isin atanapi tekenanBalikna di dunya profésional kadang bisa jahat cicing.

Ku kituna pikeun momen kajadian dina kaayaan pangalusna, didieu sababaraha tips anu bakal nulungan anjeun balik gawé anjeun gently.

Tetep positif sarta sumanget:

Nu penting lamun balik ka dianggo saatos a henteuna lila téh tetep sirah anjeun nepi ku roh positif.
Bari kieu meureun hésé tapi pikir tinimbang anjeun dicekel saméméh ninggalkeun.
Éta ogé penting pikeun némbongkeun kolega anjeun sarta atasan nu aya bungah balik ka pagawean.
Anjeun tiasa nyiapkeun kadatangan anjeun ku catetan anu dikirim ku pos ka kolega kantor anjeun, contona.
Ieu sikep leutik nu bakal pasti diapresiasi sarta baris nempatkeun anjeun kapercayaan.

Ngubaran diri ka poé reureuh sababaraha saméméh anjeun balik deui:

Pikeun recovery ieu lajengkeun sakumaha rék dinya anjeun kudu jadi sampurna santai.
Jadi lamun bisa, buka dina pakansi sapoe harita resumption jeung lamun éta teu mungkin anjeun bade leumpang, nyandak hawa na luhur kabeh ningali hal positif.
Mun anjeun bisa bersantai sateuacan dinten badag, ulah ragu ngobrol jeung dokter anjeun.
Anjeunna bisa nujul anjeun ka psikolog nu tiasa nganyatakeun anxieties anjeun sarta patarosan.

Nyiapkeun diri psikologis:

Anjeun terang, salila henteuna anjeun nu nyawalakeun ngeunaan anjeun téh rife sarta anjeun bisa jadi udagan prasangka dina bagian tina sababaraha kolega Anjeun.
Anjeun kudu nyiapkeun diri psikologis pikeun ieu.
Panangan diri kalawan kasabaran tur nempatkeun diri dina tempat ku cara ogé némbongkeun pamahaman.

maca  Diajar pikeun neuleuman

Nyiapkeun diri salaku fisik:

A henteuna panjang sakapeung bisa ngakibatkeun handap harga diri.
Anjeun bisa boga gambaran ngeunaan sanggeus leungit kaahlian anjeun, jadi alus keur nanaon.
Kitu deui ka diri anjeun tina diri, ngurus penampilan anjeun.
Buka juru tata rambut éta, meuli outfits anyar jeung ngadamel rencana saeutik saméméh resuming karya.
Aya nanaon hadé pikeun meunangkeun deui asuransi !

Deui dianggo di bentuk alus:

Malah lamun ngan diuk tukangeun hiji meja pikeun dalapan jam sapoé, konsentrasi teh mangrupakeun sumber kacapean.
Sanggeus sababaraha minggu, backlash nu sigana bisa dilawan. Ngaleutikan deui ku alamat nu recovery di bentuk alus.
Dina Jadwal raising kana jam dibereskeun na bade ranjang dina hiji jam santun.
Mun anjeun geus capé saméméh dimimitian, meta nu bisa depress anjeun.
Sarta ulah maranéh ngalalaworakeun kana diet anjeun, inget yén éta téh suluh Anjeun.