Nyitak Friendly, PDF & Email

Sukses Saatos A gagal

Tur upami abdi ngawartoskeun maneh gagal éta téh gedong mimiti on kasuksésan anjeun?

Simkuring tos sadayana geus gagal. Hiji rasa pikaresepeun nu susunan dina, kuciwa, rarasaan teu keur sanggup hasilna, anu tekanan sosial nu ngabejaan Anjeun yen ieu sugan moal keur anjeun ... sahingga bakal pangalusna pikeun nyerah?

émosi kami nyandak puseur panggung di sisi katuhu kami ... kumaha carana meunang kaluar? Nu jalur mingpin? Naon anu kaputusan? Nyerah? Persevere? Rebounding?

Kabéh patarosan ieu diyakinkeun, tapi hayu atuh bagikeun kaahlian abdi dina subjek; 3 dina menit maneh bakal manggihan nu Rahasia resilience mun gagal sukses hareup Anjeun. Sumuhun, lantaran gagal nyaeta cara pangalusna pembelajaran. Urang kabeh terang yén pangalaman dikombinasikeun jeung learning nu bagéan tina hambalan kahiji nuju sukses. Kalawan video ieu, anjeun bakal jadi sadar poténsi gagalna kauntungan na caang deui proyek Anjeun.

Dina video ieu, anjeun bakal manggihan ideu na tips pikeun mantuan anjeun bounce deui gancang jeung éfisién ... jeung sagala rupa nu di ngan 5 titik:

1) Lkagagalan : Naon eta?

2) Ngarti gagalna urang : ku nanyakeun ka patarosan katuhu ... éta kiwari!

3) Kumaha carana nyieun? Pikeun leuwih hadé hasilna ...

4) Theharga diri : Ésénsial pikeun kamajuan dina proyék urang.

5) Prak : Wilujeng sarta terus katala!

Pidéo anu pondok, tapi sengit anu bakal ngamungkinkeun anjeun langkung ngartos kana kagagalan "saatos" sahingga nyayogikeun anjeun konci pikeun kasuksesan sareng kamampuan bouncing deui!

maca  Kumaha carana manggihan motivasi sanggeus periode susah?