Bahasa Perancis geus pasti moal teh panggampangna pikeun diajar lamun asing. Ku sabab kitu, eta bisa jadi bijaksana mun ngandelkeun daya kualitatif jeung Perancis dina média tangtu rupa-rupa pikeun neuleuman Perancis saukur jeung éféktif.

Hoyong terang kumaha carana diajar Perancis

Diajar Perancis, upami éta sanés basa indung anjeun, peryogi nganut pendekatan anu rada béda kana metode anu dianggo di Perancis. Penting pikeun terang seueur aturan tata basa, khususna kusabab pajeulitna sareng spésifisitas basa Molière.

Kunaon diajar basa Perancis?

Perancis mangrupakeun basa lisan di Éropa tapi ogé di sagala rupa tempat planét. Perancis mangrupakeun kakuatan dunya nu muka hiji karagaman budaya lega sarta basa nawarkeun rupa kasempetan nu patali bisnis di Éropa, tapi ogé di sakuliah dunya. Ku kituna, mastering Perancis tiasa janten asset nyata pikeun professional dina sagala jinis séktor (dagang, kauangan, bisnis, impor / ekspor, jsb). Eta sahingga bisa muka sababaraha panto duanana keur partnerships komérsial anu kamajuan profésional.

Diajar basa Perancis teu gampang, paling mahasiswa asing satuju kana titik ieu. Sanajan kitu, waktu nu diperlukeun loba usaha pikeun ngahontal ieu, eta teu kudu overlooked sokongan kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ménta ti sumber Perancis sadia on Internet.

Kumaha buka dianggo bahasa Perancis?

Diajar basa anyar biasana nunjukkeun hiji yayasan padet ditéang, salaku basa Perancis ngawengku sababaraha kali, kalawan tuntung variatif sarta kadangkala kompléks. Tungtungna, Perancis mangrupakeun kosakata basa pisan euyeub nu nawarkeun sababaraha kasempetan maén kalawan kecap, bisa nangkep harti maranéhanana sarta make eta dina kalimat jeung naskah sunda tina rupa-rupa. jagoan mangrupakeun pelesir nyata.

Pikeun neuleuman Perancis, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngandelkeun daya pikeun acquire pangaweruh perlu ngawasaan basa. Internét mangrupa alat hébat lamun dipaké pikeun kaperluan diajar sarta acquiring knowledge di loba widang. Paké ka diajar Perancis tiasa janten solusi pisan metot, sanajan sumber sejenna bahan bisa maénkeun peran penting sarta lawanna.

Ngajalajah situs lengkep jeung variatif pikeun asimilasi bahasa Perancis

Ngajalajah situs lengkep jeung variatif pikeun asimilasi bahasa Perancis

Ngaliwatan Pilihan ieu website, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajalajah sakabeh aspék bahasa Perancis salaku grammar, kosakata, ungkapan atanapi prinsip conjugation. situs ieu maksudna eusi jeung sumber Perancis ka siswa sawawa.

BonjourdeFrance

Situs Bonjour de France nyayogikeun pangguna Internet sababaraha sét lembar pendidikan siap dianggo sareng dieksploitasi. Aranjeunna teras tiasa ditawarkeun ka murid atanapi ngan saukur digawé sacara mandiri supados langkung ngaasimikeun aspék anu béda tina basa Perancis berkat kategori kamajuan anu bénten-bénten: pamula, panengah, otonom, canggih sareng ahli. File na seueur pisan sareng nawiskeun duanana cara kerja sareng latihan tina sababaraha jinis anu ditujukeun pikeun ngabantosan murid.

LePointduFLE

Le Point du FLE (French Basa Asing) nyadiakeun rébuan Tumbu pikeun neuleuman Perancis, tapi ogé ngajar ka batur. Latihan, palajaran, tés, yayasan ... Ieu mungkin pikeun ménta sumberdaya kualitatif jeung komprehensif pikeun diajar Perancis ngaliwatan subjék béda jeung palajaran cleverly dirancang ku spesialis dina basa éta. Puluhan téma anu ditawarkeun. Sababaraha di antarana aya hubunganana jeung kulawarga, anu kelir, ujud, awak manusa, kadaharan, karya jeung dunya profésional, Gambar, sajarah sarta leuwih. Situs pisan komprehensif sarta pisan beunghar sumber Perancis basa.

Le Conjugueur Le Figaro

Ngaranna nunjukkeun, Conjugueur diusulkeun ku Figaro tiasa conjugate wae kata kerja di Perancis, sarta meunang gampang sagala tuntung sadaya waktos na modus aya. Ieu rojongan karya fabulous pikeun maranéhanana anu neangan pikeun ngahasilkeun naskah dina basa Perancis, atawa diajar ti kombinasi béda ti sagala rupa golongan di kecap gawe. loka ogé nawarkeun sinonim pikeun enrich kosakata maranéhanana sarta ngaronjatkeun pamahaman maranéhna tina basa Perancis. Sajaba ti éta, pamaké tiasa diajar Perancis ngaliwatan grammar, kosakata jeung éjahan. Tungtungna, aranjeunna oge boga kasempetan pikeun manggihan kaulinan sarta aksés ka forum pikeun komunikasi sareng jalma sejen tur mantuan unggal lianna.

Perancis Mudah

Sanajan tampilan rada luntur sarta saeutik penampilan pabalatak, situs ngandung Mudah Perancis sumberdaya pohara alus pikeun neuleuman Perancis sarta sakabéh grammar na. The guaran pisan jelas tur sampurna diadaptasi ka sadaya tingkat pembelajaran tina basa Perancis. Loba latihan anu ditawarkeun pikeun pamaké sarta dipirig ku koreksi lengkep maranéhanana. Éta bisa diaktipkeun ku pamaké pikeun mantuan aranjeunna ngartos kasalahan maranéhanana sarta asal maranéhanana. Ieu alat pohara alus pikeun laksana rutin sarta kamajuan.

ECML

sumberdaya Internet Ieu Website Éropa anu boga tujuan pikeun ngamajukeun pangajaran basa deungeun-Éropah. Loba sumber tiasa didownload haratis dina loka. Saterusna, rupa buku anu dimaksudkeun pikeun pembelajaran basa Perancis jeung ka isu intercultural. Hal ieu ngamungkinkeun pikeun maluruh posisi Perancis di Uni Éropa, bari soaking up budaya jeung basa nagara urang. Ieu mangrupa sumberdaya idéal pikeun jalma anu miboga basa tingkat canggih Perancis.

Perancis online

Website Perancis online nyaéta pikeun siswa pilari bahan mangpaat pikeun diajar ulikan diri. Ngarah bisa ngakses sarana digolongkeun dumasar tingkat sarta ditéang latihan. Di antarana, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun manggihan nulis dina basa Perancis, baca téks atanapi ngobrol jeung ngadéngékeun kalimat. tips diajar téh aya dina situs, sakumaha sagala rupa kagiatan jeung parabot praktis. Tungtungna, loka ogé nawarkeun Tumbu ka bahan otentik jeung sumber mangpaat pikeun neuleuman pangaweruh Perancis sarta lengkep.

French.ie

French.ie nyaéta situs warta sarta pangajaran basa Perancis. Ieu diwangun ku Kedutaan Perancis jeung Républik Irlandia, dina kolaborasi jeung Universitas Maynooth jeung Departemen Irlandia Atikan. Bari eta utamina dimaksudkeun pikeun asisten basa Perancis, éta ogé bisa nyadiakeun sumberdaya penting informasi sarta pangajaran pikeun siswa Inggris pilari pikeun neuleuman Perancis kalawan dokumén relevan sarta éféktif.

maca  Kunaon diajar basa anyar?

LingQ

Ieu platform keur basa diajar. Ieu ngawengku kabeungharan eusi linguistik kayaning téks na audio, kitu ogé parabot pikeun diajar kosakata kayaning latihan, kamus, ngawaskeun kaala ... Tutors malah nawiskeun sesi ngobrol jeung koréksi custom ka pamaké tina platform nu.

Nyiapkeun

Upami anjeun resep kana pelajaran swasta tapi sering kuciwa. Preply bakal ngahémat waktos sareng artos anjeun. Saringan anu béda bakal ngamungkinkeun anjeun milih guru impian anjeun. Pisan pikaresepeun upami anjeun milari guru anu ogé nyarios basa pribumi anjeun. Anjeun ogé tiasa, gumantung kana kasadiaan anjeun, ngalatih anjeun mimiti pisan atanapi telat pisan. Sisi harga aya naon waé pikeun sadaya anggaran. Anu paling mahal henteu merta anu pangsaéna.

Frankness

Situs Franc-Parler tujuanna pikeun nyayogikeun kasaksian ti pamiarsa sareng asistén guru anu nyarios basa Perancis, ogé nasihat ngeunaan kéngingkeun dokumén anu mangpaat pikeun diajar basa Perancis. Éta dikembangkeun ku guru Perancis ti Organisasi Internasional La Francophonie. Berita, naséhat, lambaran atikan: seueur sumber anu seueur pisan anu langsung aya dina situs anu kawéntar ieu.

EduFLE

EduFLE.net mangrupikeun situs kolaborasi anu dikembangkeun pikeun guru sareng murid FLE (Perancis salaku Bahasa Asing). Tiasa mendakan laporan magang, tulisan ku kontributor ogé file didaktik. Situs EduFLE.net ogé nyayogikeun buletin anu diénggalan unggal bulan ku pusat dokuméntasi pendidikan Damsyik. Surat ieu disebat " TICE-ment milik anjeun "Jeung nyadiakeun loba informasi mangpaat keur nu datang loka.

Equating bahasa Perancis kalawan pilihan video sareng media sejenna

Equating bahasa Perancis kalawan pilihan video sareng media sejenna

Di sagigireun palajaran sarta latihan, eta oge mungkin pikeun nampa sumberdaya visual jeung audio pikeun neuleuman Perancis. Podcast, video, flashcards ... situs maturan sumberdaya alternatif anu loba jeung umumna kacida alusna dirancang. Aranjeunna ngawenangkeun hususna ngartos bahasa di jalan sejen.

Podcastfrancaisfacile

Situs Podcastfrancaisfacile nyaeta sober, dikelompokeun tur jelas. Bisa dianggo dina titik utama grammar jeung guaran di Perancis. Konsumén saukur klik dina tombol "muter" kanggo hiji file audio otomatis dimimitian up jeung guaran anu dikirimkeun dina Pace cukup slow jeung diadaptasi pikeun siswa. Ngarti kieu pohara penting, sahingga Perancis dipaké pikeun ngajelaskeun palajaran anu basajan sarta cocog pikeun jenis analitik of déngékeun. Paling aspék basa bisa digawé minangka adverbs, kecap sipat, atawa ucapan dilaporkeun langsung, konjungsi, ungkapan, babandinganana ...

YouTube

Dipaké pikeun diajar Perancis, situs YouTube bisa ngabuktikeun jadi sumberdaya alus teuing. Memang puluhan video ngidinan pamaké pikeun kauntungan tina guaran guru jeung nu lianna asal Perancis. sumberdaya Ieu idéal pikeun jalma anu resep yen palajaran maranéhanana anu dipedar oral tinimbang aya tulisan. Sajaba ti éta, pamaké anu rutin diondang pikeun mungsi dina diucapkeun sarta gaduh conto kongkrit ngeunaan ngucapkeun kecap jeung frasa di Perancis. Video dipasang rutin dina rojongan nu, aktif salila sababaraha taun ayeuna sarta diawaskeun ku jutaan jalma.

TV5Monde

Portal TV5Monde mangrupikeun salah sahiji alat anu pangsaéna pikeun diajar basa Perancis henteu ngan ukur pikeun murangkalih sareng nonoman, tapi ogé pikeun murid déwasa. Mémang, situs na komprehensif pisan. Khususna, éta nawiskeun sumber daya tinulis, interaktif atanapi henteu, ogé pidéo dina sagala rupa mata pelajaran. Kadang-kadang dipidangkeun dina bentuk Webdoc, aranjeunna ngamungkinkeun anjeun diajar basa Perancis nganggo laporan pidéo dina kajadian ayeuna. Rupa-rupa carita anu dibagi ku panyatur Perancis sareng pidéo na diluyukeun kana pamahaman jalma anu diajar basa Perancis.

Memrise

situs nawiskeun memrise béda flashcards basajan sangkan ngapalkeun sarta pohara populér. Aranjeunna tujuan pikeun ngarojong pamaké dina pembelajaran maranéhanana bahasa Perancis ku nyadiakeun pikaresepeun, visuals jelas tur gampang diinget. Ieu Website dedicated ka jalma anu rék diajar Perancis saukur, ngagunakeun conto konser na basajan ngartos. Sajaba ti éta, rarancang jeung navigasi ditawarkeun ku loka pisan pikaresepeun. Perancis daya ieu bisa dicitak kaluar mawa madhab.

Le Point du FLE

Le Point du FLE mangrupikeun basis data ageung anu nyayogikeun aksés kana sababaraha sumber basa Perancis tina sababaraha média. Hasilna, pangguna Internét tiasa ngaksés eusi tulisan, tapi ogé audio dina basa Perancis. Sababaraha jinis latihan ngamungkinkeun aranjeunna nempatkeun pamahaman lisan dina tés: tata basa, éjahan, kosa kata atanapi latihan lafal. Situs ieu mangrupikeun sumber anu pangsaéna pikeun diajar basa Perancis anu tiasa anjeun mendakan dina Internét sareng ditujukeun pikeun murid sadaya tingkatan sareng ti sadaya nagara. Éta ngeunaan sagala hal dina basa.

Tempat pelesir pembelajaran

Situs disebut "Learning téh senang" dijieun ku CAVILAM of Vichy, nu sahingga di Perancis. Ayeuna damel sadia pikeun pamaké Internet sarta siswa dina sababaraha sumber Perancis kayaning lembar kerja. Aranjeunna Tujuan pikeun mempermudah operasi rupa sumber media kawas film pondok, lagu, program radio atawa, kursus Internet. Tujuanana nyéta pikeun nyieun latihan learning Perancis. daya ieu pohara kapaké pikeun jalma anu hayang diajar basa Perancis dina total otonom sarta kalawan tingkat canggih dina basa Inggris.

Le kamus en ligne

guru basa asing umumna satuju yén kamus téh parabot hadé pikeun neuleuman. Memang aranjeunna dipaké pikeun manggihan kecap Perancis anu hartina atawa harti eludes kami, sarta di sakabeh konteks mungkin. Ku kituna, crossword leuwih paguneman dina video atawa, dina téks, bisa ditalungtik. Ku kituna, hartina maranéhna bisa dipikaharti pinuh. Online, aya loba kecap tina parabot tarjamah. Aranjeunna nawiskeun definisi jelas, tapi ogé ngidinan pikeun nempatkeun kecap dina kalimat ngartos harti na. sumberdaya Ieu sampurna pikeun siswa anu keukeuh ngarambat di Perancis atawa nagara diomongkeun Perancis tanpa repot of a kamus kertas.

Hiburan bari diajar basa Perancis

Hiburan bari diajar basa Perancis

Tetep ngamotivasi sarta nuluykeun usaha anak, diajar bahasa Perancis kedah senang jeung konstanta hiburan. Sababaraha loka nawiskeun sangkan diajar Perancis kalawan kreativitas, hiji humor saeutik sarta touch lampu. Gaduh fun Ngajalajah Perancis ogé mantuan pikeun assimilate.

Elearningfrench

The eLearning situs Perancis nyadiakeun aksés ka kursus gratis grammar Perancis sarta ogé ngamungkinkeun pikeun neuleuman frasa dasar dina basa Sunda. Pamaké bisa manggihan lagu na flashcards pikeun neuleuman Perancis dina cara nu beda, leuwih senang jeung playful. Sababaraha bakal ogé reuwas tur amused pikeun manggihan colloquialisms remen dipake di Perancis sarta di nagara diomongkeun Perancis!

Perancis BBC

BBC situs channel televisi nyadiakeun aksés ka sababaraha eusi pikeun simplify nu learning of Perancis. Ieu destines salah sahiji bagian na keur barudak, sarta ngidinan pamaké pikeun laksana, baca tur nempo loba kandungan Perancis. BBC sarta ngagabungkeun nu pelesir di informing jeung warta tina momen jeung learning of French nu diucapkeun sarta ditulis. Loba kaulinan anu for geus dewasa ogé TV & radio bagian ngartos warta dina basa béda. Sumberdaya ogé diusulkeun pikeun grammar, kosakata jeung guru Perancis dina basa asing. Situs pisan komprehensif sarta kituna sasaran ka siswa béda ti propil basa.

maca  Top Of The Best Sumberdaya Pikeun Diajar Inggris

Ortholud

Ngidinan pikeun neuleuman Perancis bari ngabogaan fun mangrupakeun tujuan tina ramatloka disebut "Ortholud". Kaulinan sarta latihan senang nu rutin nempatkeun online sarta ngidinan jalma anu nginjeumkeun sorangan ngakses cara fun diajar bahasa Perancis. situs anyar ieu nyertakeun jejer mindeng staggered sarta warta mahiwal. Anjeunna ngajak nonton nanyakeun ka pamahaman salajengna tina naskah diusulkeun. Ieu idéal pikeun pamaké néangan ngartos sagala aspek bahasa ngagunakeun sumberdaya aslina Perancis sarta béda.

kaulinan TV5Monde

Diajar basa Perancis, sapertos basa anu sanés, henteu teras-terasan pikaresepeun. Hasilna, kadang diperyogikeun deui perdamaian sareng rélaxasi kalayan ngagarap basa. Pikeun éta, teu aya anu sapertos kaulinan sareng kagiatan anu pikaresepeun. Hasilna, situs TV5Monde nawiskeun bagian anu didedikasikan pikeun kaulinan sareng mana ogé nawiskeun kagiatan sapertos kuis sareng pangejar kecap. Sadaya sumber ieu diadaptasi kana tingkat diajar anu béda: pamula, SD, panengah sareng tingkat lanjut. Janten, sadaya pangguna Internet tiasa maju tanpa karaos.

CIA Perancis

Ngaliwatan kolom na "The French tur Anjeun", situs CIA Perancis nawarkeun rupa kaulinan internét jeung latihan metot sarta nerapkeun pangaweruh na dina basa Perancis. Anjeunna diusulkeun MCQ timed ngaranna susunan "parasut Roger" atawa "ngeureunkeun karéta nu", tapi ogé loba kagiatan lianna. Aranjeunna senang jeung interaktif, sahingga ngadamel immersion nice pikeun pamaén sarta siswa bahasa Perancis. Ieu ngawengku teks pikeun ngalengkepan, kecap pikeun nyered, frasa pikeun manggihan tur sagala rupa kagiatan lianna.

LesZexpertsfle.com

ramatloka ieu mangrupa blog atikan disebut pikeun trainers FFL. Sumberdaya dinya nyadiakeun tiasa mangpaat pikeun siswa Perancis boga tingkat sahingga maju. situs ngagunakeun basa sunda utamana quirky jeung senang. Ieu nawiskeun kagiatan konci di leungeun disadiakeun kalawan dokumén otentik jeung ragam baku karya. sumberdaya Anyar anu rutin dipasang online, sahingga siswa kamajuan gancang sarta assimilate téhnik pembelajaran efektif ngaliwatan minggu.

Perfecting aksen sarta karéta pikeun nyarita kawas Perancis leres

Perfecting aksen sarta karéta pikeun nyarita kawas Perancis leres

Nyaho formulir kalimat Perancis sarta ngarti kecap batur anu dua konsep anu pinuh bagian tina diajar Perancis. Tapi siswa anu hayang ngawasaan bahasa ogé kedah dianggo Perancis diucapkeun maranéhanana. ngucapkeun maranéhanana kecap, frasa na kalimat penting. Rupa-rupa situs jeung sumber nempatkeun online ngidinan pikeun dianggo titik krusial ieu.

TV5Monde

Sakali deui, situs TV5Monde kasohor pisan pikeun eusina, sareng kualitas sumber daya anu ditawarkeun pikeun diajar basa Perancis. Rupa-rupa mémo aya sareng sadayana dibarengan ku pidéo anu khusus dikhususkeun pikeun ngucapkeun sora. Janten, siswa basa Perancis tiasa gampang ngartos sual penguasaanna kana aksen Perancis sareng sora anu béda-béda anu aya. Kartu alit ieu ngagaduhan seueur detil. Aranjeunna gampang dipikaharti sareng tiasa diaksés dina sadaya tingkatan.

Phonétique

Perancis mangrupakeun basa rada hésé dicerna, nu unggal latihan nyaéta mantuan. Gawe bareng ngucapkeun na kecap pohara penting nalika rék diajar basa Perancis sarta jadi francophones dipikaharti. Situs "ponetis" sahingga nawarkeun pamaké digawekeun hurup béda ti alfabét jeung ngucapkeun maranéhanana. Latihan anu keur ngalaksanakeun timer ulikan. Éta nu dirancang pikeun mantuan siswa ngawasaan cara ngucapkeun sora husus tina basa Perancis.

Flenet

Situs Flenet ogé dimaksudkeun pikeun siswa basa deungeun di Perancis. Eta nyadiakeun aranjeunna kalawan sababaraha sumber video na audio. Tujuanana nya éta pikeun ngaktipkeun aranjeunna digawekeun ngucapkeun maranéhanana kecap jeung basa Perancis sora ciri. Ku kituna, aranjeunna boga kasempetan pikeun ngaronjatkeun aksen maranéhanana. Aranjeunna berpungsi dina lagu, tulisan, radio, dialog atanapi ucapan synthesizers. Diversity of eusi teh kabeungharan ramatloka ieu.

Acapela

Acapela nyaéta situs anu dedicated ka ngucapkeun naskah ditulis dina Perancis. Hal ieu ngamungkinkeun siswa ngadengekeun hiji téks drafted ku maranéhna. Ku kituna, aranjeunna boga kasempetan pikeun dianggo kecap jeung frasa tina pilihan maranéhanana gancang tur saukur. loka ogé alihan ka video sareng eusi nu interaktif.

tripod

Tripod nyaéta situs maturan palajaran fonétik pikeun siswa pemula. The latihan anu anjeunna tulisan anu interaktif sarta tampa petunjuk husus dilereskeun. Dina situs ieu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun dianggo kategori béda. Anjeunna ni'mat sora gawé ti basa Perancis sarta ngarti specificities na.

ponetis

Situs nawarkeun latihan fonétik timer koréksi pikeun siswa sadaya tingkatan. loka ogé gumantung tina bergengsi universitas Hong Kong. Pamaké bisa ngakses bentuk béda. Éta bisa diajar sora tina vokal nasal Perancis. Tapi ogé urutan, Tumbu, konsonan, ngucapkeun vokal ... Tujuan loka téh nawiskeun kursus komprehensif kana cara ngucapkeun hurup, kecap jeung sora tina basa Perancis. Unggal lambar téh dibagi jadi loba latihan komprehensif pikeun pembelajaran kadorong ka aksen Perancis.

YouTube

Salian nyadiakeun palajaran dina video basa Perancis, platform YouTube mangrupa rojongan unggulan pikeun neuleuman kumaha carana nyarita Perancis. Tapi ogé pikeun ngaronjatkeun aksen Na. Ngan lampahkeun pilarian on sora, beungkeut atawa hurup ngucapkeun. Lajeng pamaké gampang neangan sagala jinis pidio dina subjek. Ku alatan éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun digawekeun ku conto hirup. Ieu Tapi kedah difokuskeun eusi na dipikawanoh ti senar serius. Tapi dina YouTube, anu tutorials di wewengkon ieu dirancang sacara umum ogé.

Diajar Perancis kalawan mobilitas ngaliwatan aplikasi pikeun smartphone

Diajar Perancis kalawan mobilitas ngaliwatan aplikasi pikeun smartphone

Loba aplikasi geus mecenghul di sakuliah dunya. Seueur anu nawiskeun diajar basa anu béda kalayan gampang sareng senang. Di antarana aya aplikasi dedicated ka diajar basa Perancis. Batur nawiskeun Perancis diantara katalog badag maranéhanana basa asing.

Babbel

Babbel geus dipikawanoh sarta dipaké aplikasi di sakuliah dunya. Eta nawarkeun pikeun neuleuman Perancis saloba basa séjén. Loba pamaké bener ngahargaan aplikasi ieu. Aranjeunna biasana masihan anjeunna teh ratings pangalusna sarta ulasan. aplikasi nu nawarkeun palajaran dimekarkeun ku para ahli tina bahasa Perancis. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun manggihan sakumaha mangpaat sakumaha program relevan ogé betah pamakéan. Ieu aya dina Android sakumaha ios sarta program komprehensif henteu haratis. Sanajan kitu, aranjeunna pisan lengkep jeung ngaktipkeun kamajuan mana na kacida gancangna. Numutkeun pamaké, investasi leutik ieu tiasa janten pilihan alus.

proyék Voltaire

Proyék Voltaire ogé mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun pikeun ngabeungharan penguasaan basa Perancis. Éta nungtun pangguna dina diajar seueur aturan tata basa. Éta ogé sayogi dina sadaya alat sélulér (smartphone sareng tablet). Situs wéb ogé ngalengkepan aplikasi ieu. Kiwari dimungkinkeun ogé ngasuh nami "Voltaire Project". Aplikasi ieu nawiskeun metode latihan Perancis khusus. Éta ogé nawiskeun paningkatan pikeun mahasiswa anu kedah nyandak saham prestasina. Di sisi anu sanés, éta rutin nampi ulasan anu saé ti seueur pangguna.

maca   Diajar basa asing gampang: palatihan gratis

(iphone Aplikasi, Android, Windows Phone)

Aplikasi Cordial

Aplikasi anu ngagaduhan nami "Cordial" nawiskeun pelajaran Perancis gratis anu cukup spésifik. Sabalikna, aranjeunna diarahkeun ka jalma anu ngulikna salaku basa asing. Sapertos kitu, éta mangrupikeun sumber anu sampurna pikeun diajar basa Perancis ku mobilitas sareng kinerja. Cordial dibagi kana dua aplikasi: duanana nawiskeun kursus bahasa Perancis, sareng sakitar XNUMX kagiatan sareng latihan. Aplikasi ieu nekenkeun fonétik. Éta ngamungkinkeun murid damel dina ngucapkeun kecap, ungkapan sareng kalimatna dina basa Perancis. Program anu ditawarkeunana lengkep pisan. Éta sayogi dina alat sélulér (tablet sareng telepon pinter).

(iphone Aplikasi, Android)

conjugation

"La conjugation" nyaéta, sakumaha ngaranna nunjukkeun, hiji aplikasi anu boga tujuan pikeun ngaronjatkeun pangaweruh conjugation pamaké na. Sareng konjugasi mangrupikeun salah sahiji hal anu paling hese pikeun ngawasa nalika nyobian diajar basa Perancis. Kecap pagawéan henteu teratur, kondisional, jaman baheula, robah kana wangun pronominal... Unsur-unsur ieu umumna mangrupa bagian tina kasusah anu disanghareupan ku siswa nalika nyobian diajar basa Perancis salaku basa asing. Seueur inpormasi anu sayogi. Éta patalina jeung modus (indicative, subjunctive, jsb), tenses, sora pasip atawa sora aktif, grup jeung formulir. Sagalana dibarengan ku rupa-rupa latihan konjugasi pikeun ngalaksanakeun pangaweruh téoritis anu dipidangkeun dina aplikasi.

(iphone Aplikasi, Android)

The Larousse kamus on mobile

Sababaraha mahasiswa kadang pindah, iinditan atanapi tetep di Perancis. Éta ogé bisa nganjang ka nagara Perancis-diomongkeun. Dina hal ieu, geus ilahar pikeun manggihan kecap nu urang teu bisa nangtukeun. Atawa pikeun ngarti babasan nu tangtu. Dina hal ieu, bisa jadi mangpaat pikeun boga kamus dina leungeun, ngan éta ampir pernah masalahna. Kalayan kamus Larousse dina sélulér, pangguna tiasa ngaksés sagala jinis inpormasi ngeunaan kecap anu dipilarian. Sinonim, étimologi kecap, babasan patali. Ieu mangrupikeun alat anu sampurna pikeun neraskeun "mikir dina basa Perancis". Tapi ogé nalika anjeun nyobian nyampurnakeun kosakata anjeun unggal waktos sareng di mana waé di dunya.

(iphone Aplikasi, Android, Windows Phone)

Aplikasi "Ngaronjatkeun Perancis anjeun"

aplikasi ieu dumasar kana kitab ku Jacques Beauchemin sarta nawarkeun leuwih dua ratus palajaran Perancis. Eta oge nawiskeun sawatara jenis tés interaktif anu janten sadia dina format kuis. Jutaan pamaké geus diundeur dina aplikasi, nu rutin narima ulasan pohara alus sarta ratings. Ieu alatan versatility anak, tapi ogé nepi ka kualitas palajaran disadiakeun tur betah of understanding. Ieu alat gede pikeun siswa bahasa Perancis sarta sadaya tingkatan.

Sumberdaya atikan keur barudak

diajar basa Perancis jeung barudak Anjeun.

Internét mangrupikeun média anu kuat pikeun masihan aksés kana seueur alat anu pikaresepeun pisan pikeun diajar basa Perancis. Sababaraha umum, sedengkeun anu sanés nawiskeun arahan anu langkung sasaran pikeun grammar, kosa kata atanapi konjugasi. Pamula, panengah atanapi dikonfirmasi: unggal tingkat dianggap. Sareng sababaraha sumber ogé bakal ngaapresiasi ku murid anu langkung ngora tina basa Perancis.

Voyagesenfrancais

situs ieu dimaksudkeun pikeun barudak anu rék buka Perancis atawa nagara diomongkeun Perancis. Anjeunna brings loba kanyaho jeung bisa maca, ngadengekeun jeung babagi sumber pikeun neuleuman Perancis dina téma perjalanan. Latihan dina bentuk patarosan na waleran ngawenangkeun Wayang kulit prakna maca tur ngarti kana Perancis bari ngabogaan fun.

Delffacile

latihan situs pisan euyeub ieu dimaksudkeun utamina keur barudak anu hoyong diajar basa Perancis sarta ngarasakeun sumberdaya kualitas. Loba kaahlian bisa digawé minangka naskah bacaan, dengekeun eusi, nyerat atanapi nyarita Perancis. Kagiatan anu salawasna kutang dina opat kaahlian ieu, sarta anu kituna diadaptasi kana kapasitas na tingkat unggal anak. Desain ramatloka anu playful, tapi ogé pohara gampang pikeun nanganan keur ngora. Kagiatan anu ngoleksi 1 mun 4 nurutkeun gelar maranéhanana kasusah. "Nunjuk basa" dijieun sadia pikeun barudak pikeun mantuan aranjeunna nalika aranjeunna sapatemon kasusah. Éta bisa ngalakukeun saméméh atawa sanggeus latihan, nurutkeun kahayang atawa kaperluan maranéhanana.

Gampang Kagiatan Perancis

Halaman wéb anu sanés ieu ogé ditujukeun pikeun nonoman anu hoyong diajar basa Perancis ku latihan sareng gim anu pikaresepeun. Aranjeunna tiasa ngalatih numutkeun tingkatan na: "gampang", "panengah" atanapi "begginers". Éta ngamungkinkeun barudak maénkeun kaulinan anu béda sareng diajar dasar-dasar basa Perancis sapertos warna, bulan, sasatoan ... Kabeungharan téma ngamungkinkeun sadaya murangkalih ngagarap poko anu dipikaresep sareng dipikaresep ku aranjeunna pikeun kamajuan leuwih gancang.

TV5Monde

Situs TV5Monde ngahaturanan portal diajar basa Perancis pikeun barudak umur tilu nepi ka dua belas. Seueur program anu dikhususkeun pikeun kelompok umur anu béda sapertos 4-6 taun, atanapi umur 5-7 taun. Éta khusus diadaptasi kana acara ayeuna sareng nawiskeun sagala jinis téma anu umumna diaku ku barudak. Tutorial video ditawarkeun ka aranjeunna, lagu, latihan ngabandingkeun anu pikaresepeun ogé kagiatan anu sanés sareng pikaresepeun.

portal sejen TV5Monde kanggo nonoman of 13 mun 17 taun. Salian facilitating nu learning tina basa Perancis, ramatloka nu alamat jejer panas sapertos warta, proyék, kompetisi, penyanyi francophone sahiji jurus pikeun narik jeung néwak nonoman.

LanguagesOnline

Ieu situs pikeun barudak sarta ngabogaan rarancang basajan nu bisa diasupan. The latihan anu variatif sarta ngidinan barudak pikeun neuleuman Perancis ngaliwatan kaulinan sarta latihan dirancang husus keur maranehna. Éta ogé boga bedana keur interaktif, nu ngamungkinkeun anak ka ngadéngé kalimat jeung maca éta pikeun ngaronjatkeun pamahaman maranéhanana robah warna ka warna tina frase jeung harti maranéhanana. Loba jejer anu dibahas sapertos kelir, angka, aksara, kulawarga, sato, umur, bahan sakola, cuaca, carita, awak manusa, angkutan, karep, jeung loba batur . Ieu malah mungkin pikeun ngundeur lagu nu ngadangukeun na dianggo dina media sejenna.

loka Carel

The dokumén dina situs ieu mangrupakeun hasil gawé ti partnership antara professional béda Perancis salaku basa deungeun (FLE), salaku guru jeung murid. Ieu set sumberdaya nu barudak bisa ngundeur, citak, cut, melu atawa témpél. daya ieu nyadiakeun aksés ka senang diajar bahasa Perancis. kaulinan béda téh sadia sakumaha kaulinan lotto, mémori, dina potret buruan, kaulinan dewan, domino sejen ... Tujuan sumberdaya ieu jeung mawa barudak ngagunakeun Perancis komunikasi sarta maénkeun sabudeureun kagiatan anu ngahibur tur dipikaresep.

tarjamahan keur barudak

Pikeun gancang manggihan harti kecap, barudak bisa ngaktipkeun ka search engine kawentar Google jeung layanan tarjamah na. Aranjeunna mung kedah ngetik mangrupa kecap atawa frasa dina Perancis kanyahoan tur meunangkeun tarjamahan dina basa pituin maranéhanana. Mun layanan kasebut terus ngaronjatkeun, éta ogé bisa ngahasilkeun tarjamahan goréng jeung nyasabkeun. Ieu naha eta leuwih hade teu narjamahkeun kecap teu sakabeh kalimah. Tarjamahan bisa gancang diajar arti kecap.