Nyitak Friendly, PDF & Email

Rupa-rupa faktor tiasa nyababkeun perusahaan henteu kéngingkeun gaji karyawanna. Pangpangna, ieu ngan saukur kasalahan pangawasan atanapi akuntansi. Tapi dina skénario kasus anu paling parah, henteu mayar anjeun kusabab usaha anjeun ngalaman kasusah kauangan. Tapi, sanajan dina kaayaan ieu, dunungan anjeun kedah mayar biaya, khususna imbalan para padamelna. Upami telat atanapi henteu mayar gajih, karyawan tiasa, tangtosna, nungtut gajihna dibayar.

Sakitar pembayaran gaji

Sakumaha aranjeunna nyarios, sadaya padamelan pantes dibayar. Janten, salaku imbalan pikeun masing-masing prestasina dina jabatanana, unggal padamel kedah nampi jumlah anu saluyu sareng padamelanana. Ganjaranana ditetepkeun dina kontrak padamelan na. Sareng kedah sasuai sareng ketentuan hukum sareng kontrak dimana unggal perusahaan di Perancis tunduk.

Naon entitas anjeun damel, aranjeunna diperyogikeun kanggo mayar anjeun gaji anu disatujuan dina kontrak padamelan anjeun. Di Perancis, pagawé nampi gajihna unggal bulan. Ieu tulisan L3242-1 tina Kode Buruh anu netepkeun standar ieu. Ngan ukur pagawé musiman, intermittents, karyawan samentawis atanapi Pagawé Leupas nampi bayaranana unggal dua minggu.

Pikeun unggal pamayaran bulanan, kedah aya slip gaji anu nyatakeun lilana padamelan dilaksanakeun salami bulan, ogé jumlah gajih anu dibayar. Paylip ieu nyayogikeun detil tina jumlah anu dibayar, kalebet: bonus, gaji dasar, pengembalian dana, pembayaran turun, jst.

maca  Babasan sopan pikeun nyingkahan dina email profésional

Iraha gajihna dianggap teu dibayar?

Sakumaha ditetepkeun ku hukum Perancis, gajih anjeun kedah dibayar ka anjeun unggal bulan sareng dina teras-terasan. Pembayaran bulanan ieu mimitina mah dirancang pikeun dianggo pikeun para karyawan. Gajihna dianggap teu dibayar nalika teu acan dibayar dina sasasih. Anjeun kedah cacah tina tanggal pamayaran sasih sateuacanna. Upami rutin, transfer gajian bank dilakukeun dina tanggal 2 bulan, aya reureuh upami pamayaranana henteu dilakukeun dugi ka kaping 10.

Naon anu anjeun jalankeun upami aya gajih anu teu dibayar?

Pengadilan nganggap henteu mayar pagawé salaku pelanggaran serius. Sanajan palanggaran éta dibenerkeun ku alesan anu sah. Hukum ngahukum kalakuan teu mayar pagawé pikeun pagawéan anu parantos dilakonan.

Umumna, tribunal tenaga kerja ngabutuhkeun perusahaan kanggo mayar jumlah anu bersangkutan. Sajauh yén pagawé parantos ngalaman prasangka akibat tina panundaan ieu, dunungan bakal nanggungjawaban kanggo mayar anjeunna ngarusak.

Upami masalah tetep aya dina waktosna sareng jumlah tagihan anu teu dibayar janten penting, maka bakal aya pelanggaran kontrak padamelan. Karyawan bakal dipecat tanpa sabab anu nyata sareng bakal nguntungkeun tina sababaraha rugi. Mangrupikeun tindak pidana upami gagal mayar padamelna. Upami anjeun mutuskeun ngajukeun keluhan, anjeun kedah ngalakukeun éta salami 3 taun saatos tanggal dimana gajih anjeun henteu dibayar ka anjeun. Anjeun kedah angkat ka tribunal industri. Ieu prosedur ieu anu dijelaskeun dina tulisan L. 3245-1 tina Kodeu Buruh.

maca  template email kana ngahaturkeun ka batur sapagawean a

Tapi sateuacan anjeun ngahontal éta, anjeun mimitina kedah nyobian pendekatan anu munggaran. Salaku conto, ku nyerat ka manajer departemen anu ngatur paylips di perusahaan anjeun. Ieu dua conto surat pikeun nyobaan ngabéréskeun kaayaan kalayan marahmay.

Conto 1: Klaim gajih teu dibayar kanggo sasih sateuacanna

 

Julien dupont
75 bis rue de la grande porte
75020 Paris
Tél. : 06 66 66 66 66
julien.dupont@xxxx.com 

Sir / Madam,
fungsi
alamat
kodeu pos

Di [Kota], dina [Tanggal

Subjék: Klaim gaji anu teu dibayar

Sir,

Padamelan dina organisasi anjeun saprak (tanggal nyewa), anjeun sacara rutin mayar kuring jumlahna (jumlah gaji) sakumaha gaji bulanan. Satia kana jabatan kuring, hanjakalna kuring kaget pisan ningali yén mindahkeun gaji kuring, anu biasana lumangsung dina (tanggal normal) bulan, teu acan dilaksanakeun salami bulan (…………).

Éta nempatkeun kuring dina kaayaan anu teu raoseun pisan. Ayeuna teu mungkin pikeun kuring mayar biaya kuring (nyéwa, biaya murangkalih, reimbursement pinjaman, sareng sajabana). Abdi janten bersyukur upami anjeun tiasa ngalereskeun kasalahan ieu gancang-gancang.

Ngantosan réaksi gancang ti anjeun, punten nampi salam hormat kuring.

                                                                                  tekenan

Conto 2: Keluhan sababaraha gajih anu teu dikoleksi

 

Julien dupont
75 bis rue de la grande porte
75020 Paris
Tél. : 06 66 66 66 66
julien.dupont@xxxx.com 

Sir / Madam,
fungsi
alamat
kodeu pos

Di [Kota], dina [Tanggal

Subjék: Klaim pikeun mayar gajih kanggo sasih… LRAR

Sir,

Abdi hoyong ngingetan ku anjeun yén kami kaiket ku kontrak padamelan tanggal (tanggal nyewa), pikeun posisi (jabatan anjeun). Ieu netepkeun imbuhan bulanan tina (gaji anjeun).

Hanjakalna, ti bulan (bulan kahiji anu anjeun henteu nampi gaji deui) dugi ka bulan (bulan ayeuna atanapi bulan terakhir anu anjeun henteu nampi gaji anjeun) teu acan dibayar. Bayaran gajih kuring, anu biasana kedahna dilaksanakeun dina (tanggal anu dijadwalkeun) sareng dina (tanggal) henteu dibayar.

Kaayaan ieu nyababkeun kuring cilaka nyata sareng ngarusak kahirupan pribadi kuring. Kuring ngadesek anjeun pikeun ngubaran kakurangan serius ieu gancang-gancang. Tanggung jawab anjeun pikeun nyayogikeun gaji kuring pikeun kuring ti saprak (……………) ka (…………….) Saatos nampi serat ieu.

Abdi hoyong ngawartosan anjeun yén teu aya réspon langsung ti anjeun. Kuring bakal kapaksa ngarebut otoritas anu kompeten pikeun negeskeun hak-hak kuring.

Punten, Juragan, salam hormat.

                                                                                   tekenan

 

Unduh "Contoh-1-Klaim-pikeun-teu dibayar-gajih-tina-sasih sateuacana.docx" Contoh-1-Klaim-pikeun-teu dibayar-gaji-of-the-saméméhna-bulan.docx - Diunduh 4659 kali - 15 KB

maca  Kapanggihna Edit Software mantra Pro Cordial.

Unduh "Contoh-2-Klaim-pikeun-sababaraha-upah-henteu-ditampi.docx" Contoh-2-Klaim-pikeun-sababaraha-upah-henteu-mayar.docx - Diunduh 4463 kali - 16 KB