Nyitak Friendly, PDF & Email

Pasatujuan koléktif SYNTEC-CINOV: laju rata-rata jam pikeun pagawé murag kana modalitas 2 "kinerja misi"

Karyawan damel salaku analis operasi di perusahaan IT. Saatos pengunduran diri, padamel ngrebut tribunal industri. Khususna, anjeunna ngécéskeun validitas perjanjian anu ditetepkeun sajam-jam anu parantos dikintunkeun saluyu sareng perjanjian koléktif SYNTEC-CINOV.

Perjanjian tingkat rata-rata pagawé ngarujuk kana modalitas 2 "kinerja tugas", disayogikeun dina perjanjian 22 Juni 1999 anu aya hubunganana sareng jam kerja (bab 2, pasal 3).

Téks ieu nyayogikeun khususna yén modalitas 2 dilarapkeun ka padamel anu henteu paduli ku modalitas standar atanapi kinerja misi kalayan otonomi lengkep. Rékaman waktos damelna dilakukeun sababaraha dinten, kalayan kendali waktos damel dilaksanakeun taunan.

Ganjaranna kalebet variasi sajam anu tiasa dilakukeun dina wates anu nilai paling henteu 10% kanggo jadwal mingguan 35 jam. Tungtungna, karyawan ieu moal tiasa dianggo langkung ti 219 dinten kanggo perusahaan.

Dina hal ieu, pagawé mimiti nganggap yén anjeunna henteu turun dina harga anu tetep

maca  Tata perenah workstation ku ulikan ergonomic