Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeun museurkeun irigasi? Naha anjeun hoyong ngartos tantanganna, téknikna? Dina kursus ieu, tilu guru ngenalkeun anjeun kana konsép dasar irigasi ngaliwatan pidéo sareng latihan. Sacara rutin, wawancara sareng aktor di lapangan bakal ngamungkinkeun konsép-konsép ieu dilebetkeun kana kerangka praktis.

wujud jeung ukuran

Kursus ieu diayakeun dina 6 modul (hiji per minggu). Kuis sareng kagiatan ngamungkinkeun anjeun pikeun nguji pangaweruh anjeun.

Prerequisites

Kursus ieu ditujukeun pikeun mahasiswa sarjana sareng master anu resep kana élmu lingkungan, tapi ogé para patani, agén nagara sareng konsultan dina widang manajemén sumber daya cai sareng irigasi. Urang mimitian ku dasar, jadi euweuh prerequisites perlu nyandak MOOC ieu.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Diajar jarak: kaunggulan tina rumus kompak anyar