Nyitak Friendly, PDF & Email

Téhnik nempatan tempat anu ningkat di masarakat urang, tapi tetep teu dipikanyaho. Ku téhnik kami hartosna objék (parabot, instrumen, rupa-rupa alat, mesin), prosés jeung prakték (artisanal, industri).

MOOC Ieu intends nyadiakeun parabot ngartos kumaha téknik ieu dihasilkeun dina konteks pulitik, ékonomi, sosial, éstétika maranéhanana sarta kumaha maranéhna ogé ngonpigurasikeun spasi jeung masarakat, nyaeta imah, kota, landscapes jeung lingkungan manusa nu aranjeunna cocog.
MOOC ogé boga tujuan pikeun nyadiakeun pangaweruh téoritis jeung praktis pikeun ngaidentipikasi, ngajaga, conserve jeung ningkatkeun aranjeunna, maksudna, karya nuju warisan maranéhanana.

Unggal minggu, guru bakal ngamimitian ku nangtukeun widang ulikan, maranéhna bakal ngajelaskeun konsép utama, bakal masihan anjeun gambaran ngeunaan pendekatan béda dimekarkeun to date, sarta tungtungna maranéhna bakal nampilkeun anjeun, pikeun tiap widang, studi kasus.

maca  Tip sareng trik Excel ésénsial