Upami anjeun damel sareng jumlah data anu langkung ageung, kursus Tableau 2019 ieu kanggo anjeun. Andre Meyer, panyipta sareng panulis buku intelijen bisnis, bakal ngabantosan anjeun nyiptakeun dasbor sareng presentasi anu efektif sareng dinamis. Integrasi data nganggo sumber Excel bakal katutupan. Urang ogé bakal nutupan nyieun rupa-rupa bagan, kaasup tabel sarta grids. Salajengna, anjeun bakal diajar kumaha cara nyieun dasbor interaktif nganggo bagan. Dina ahir kursus, anjeun bakal tiasa ngamanipulasi data sareng ngadamel laporan.

Méja naon éta?

Tableau, produk hiji parusahaan basis Seattle, diadegkeun dina 2003. software maranéhanana gancang jadi salah sahiji alat analisis data pangalusna dina pasaran. Tableau mangrupikeun set komprehensif alat anu terus-terusan mekar. Ieu mangrupikeun parangkat lunak anu tiasa dianggo ku seueur jalma anu béda. Nyatana, éta gampang pisan dianggo sahingga anjeun tiasa nyiptakeun bagan saderhana dina sababaraha detik. Hanjakalna, peryogi mangtaun-taun pangalaman pikeun ngagunakeun alat ieu sareng fitur-fitur canggihna.

Naha milih Tableau tinimbang solusi BI anu sanés sapertos MyReport, Qlik Sense atanapi Power BI?

  1. nyederhanakeun ngumpulkeun jeung nganalisis data

Data tiasa dikumpulkeun, dibersihkeun sareng dianalisis sacara intuitif, tanpa meryogikeun pangaweruh program. Hal ieu ngamungkinkeun analis data sareng pangguna bisnis pikeun nganalisis set data anu ageung sareng kompleks.

  1. dasbor interaktif sareng intuitif.

Tableau teu disebut Tableau for nothing: Tableau dashboards dipikawanoh pikeun betah pamakéan maranéhanana, kalenturan visual, sarta dinamisme. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun manjangkeun panggunaan dasbor dina organisasi anjeun.

  1. data jadi carita nu leuwih bermakna ngagunakeun Dataviz jeung Data Stories.
maca  dana LEADER Éropa

Tableau nawarkeun kumpulan parabot Dataviz (bagan, peta, persamaan, jsb) nu ngidinan Anjeun pikeun ngabejaan pamaké carita hadé ngeunaan data anjeun. Tujuan tina dongéng nyaéta sangkan data leuwih kaharti ku cara nepikeunana dina wangun dongéng. Carita ieu kedah nyarios ka pamiarsa khusus sareng tiasa kaharti. Ieu ngagampangkeun panyebaran inpormasi dina organisasi.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina