Nyitak Friendly, PDF & Email

Hukum ASAP: lilana sareng pembaharuan perjanjian bagi hasil (pasal 121)

Hukum ngalaksanakeun kamungkinan nyimpulkeun perjanjian ngabagi kauntungan pikeun waktos anu kirang ti 3 taun. Durasi minimum perjanjian bagi hasil ayeuna sataun.

Dugi ka ayeuna, periode berkurang ieu ngan ukur dimungkinkeun pikeun perusahaan anu kirang ti 11 padamel sareng dina kaayaan anu tangtu.
Ieu ogé diidinan dina taun 2020 samentawis pikeun mempermudah penyerahan bonus daya beli, tapi kamungkinan ieu parantos réngsé dina 31 Agustus 2020.

Durasi pembaruan tacit ogé parantos dirobih. Éta henteu bakal salami 3 taun tapi pikeun waktos anu sami sareng istilah awal perjanjian.

Hukum ASAP: aturan anyar pikeun pasatujuan tabungan pagawé disimpulkeun dina tingkat cabang (artikel 118)

Panjangan sataun pikeun waktos dahan negosiasi

Salami sababaraha taun ayeuna, sababaraha hukum parantos ngarencanakeun oblige cabang pikeun negosiasi tabungan karyawan, tapi unggal waktos, tenggat waktos ditolak deui. Rebelote ku hukum ASAP anu nunda tenggat waktos anu ditetepkeun ku hukum PACTE sataun.

Hukum éta nunda ti 31 Désémber 2020 dugi ka 31 Désémber 2021 tenggat waktos pikeun cabang

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Atur bisnis anjeun béda