Smartphone anjeun mangrupikeun laboratorium ilmiah mini nyata

Dina kursus online ieu kabuka pikeun sadayana, kami ngajak anjeun mendakan kumaha ngalaksanakeun ékspérimén ilmiah sareng obyék anu anjeun gaduh sadayana. smartphone votre
Urang bakal ningali yén smarpthone mangrupikeun konsentrasi sénsor anu ngandung accelerometers, magnetometer, sensor cahaya, bahkan sensor tekanan ...
Kituna mangrupa laboratorium mobile mini nyata.
Kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngabajak sénsorna pikeun ngalaksanakeun ékspérimén ilmiah dina widang fisika, kimia sareng biologi. Salaku conto, anjeun bakal ngalaksanakeun ékspérimén dina mékanika, dina widang akustik sareng élmu optik ... Anjeun bakal, contona, ngira-ngira massa Bumi ku leupaskeun smartphone anjeun sarta anjeun bakal manggihan cara ngarobah smartphone anjeun kana mikroskop. pikeun ngukur ukuran piksel atanapi malah ningali sél! Salila kursus ieu, anjeun ogé kedah ngalaksanakeun pangalaman anu pikaresepeun di bumi anu anjeun bakal bagikeun ka murid anu sanés!

Wilujeng sumping di dunya telepon pinter!