Nyitak Friendly, PDF & Email

Salaku dunungan, kuring kedah ngajaga kasihatan sareng kasalametan pagawé kuring sahingga nempatkeun aranjeunna, sabisana, dina kaayaan padamelan telepon. Nanging, naha mungkin pikeun kuring pikeun jarak jauh ngawaskeun kagiatan palembang kuring?

Naha palaksanaan padamelan damel di perusahaan anjeun mangrupikeun hasil tina perjanjian koléktif anu ditandatanganan sareng serikat padagangan atanapi krisis kaséhatan, henteu sadayana diidinan sareng aturan anu tangtu kedah dihormat.

Nalika anjeun umumna percanten ka padamel anjeun, anjeun masih gaduh sababaraha masalah sareng reservasi ngeunaan produktivitasna nalika aranjeunna telecommute.

Maka anjeun hoyong ngendalikeun kagiatan padamel anu damel di bumi. Naon otorisasi dina masalah ieu?

Telework: wates pikeun kontrol pagawé

CNIL diterbitkeun dina akhir bulan Nopémber, patarosan sareng jawaban dina teleworking, anu ngajawab patarosan ieu.

Numutkeun ka CNIL, anjeun tiasa ngontrol lengkep kagiatan pagawé teleworking, asalkeun yén kadali ieu saimbang pisan sareng tujuan anu diudag sareng éta henteu ngalanggar hak sareng kabébasan pagawé anjeun sareng bari ngahargaan. jelas sababaraha aturan.

Nyaho yén anjeun tetep, y ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  8 Maret 2021 Kumaha ngaoptimalkeun organisasi palatihan pagawé? Ukuran mana anu kedah diuntungkeun numutkeun kabutuhan jangka pondok atanapi sedeng pikeun adaptasi atanapi ngembangkeun kamampuan internal? Ngalatih ku ngandelkeun sumberdaya "di-bumi" atanapi ku jalan-jalan ka panyadia jasa éksternal? Salila atanapi di ...