Nyitak Friendly, PDF & Email

Sedengkeun anu telekomunikasi kudu digeneralisasi dimana wae mungkin salila kurungan, loba karyawan heran naha maranéhna boga hak voucher dahareun. "Dina aplikasi tina prinsip umum perlakuan sarua antara pagawé, teleworkers kauntungan tina hak légal jeung contractual sarua jeung kaunggulan sakumaha pamadegan lumaku pikeun pagawé dina kaayaan comparable gawe dina enggon pausahaan", recalls Kamentrian Buruh dina patarosan remen ditanya na devoted mun teleworking. Aturan ieu ogé diémutan deui Pasal L. 1222-9 tina Code Buruh.

Pas karyawan anu damel di enggon perusahaan kauntungan tina voucher tuangeun, teleworkers ogé kedah nampi aranjeunna upami kaayaan kerjana sarimbag.

Poé gawé kudu diganggu ku istirahat dahar

Dina dua kasus, aturanana sami: "Hiji pagawe ngan bisa nampa hiji voucher hidangan per hidangan kaasup dina jadwal gawé sapopoé" (pasal R. 3262-7 tina Code Buruh). Teleworkers bakal nampa hiji tikét hidangan per poé teleworked pas poé gawé maranéhanana nutupan "2 shifts interspersed kalawan istirahat ditangtayungan pikeun nyokot a

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Panggihan kasaksian Zeineb, saurang pelajar ifocop anu janten pamekar sareng manajer bisnis.