Nyitak Friendly, PDF & Email

Kauntungan sosial sigana bakal ngaleungit pikeun sababaraha pagawé teleworking, sacara masif dilaksanakeun pikeun padamelan anu nginjeumkeun diri ti saprak mimiti kurungan munggaran anu ditetepkeun ngalawan pandemi Covid-19, dina Maret 2020. Salaku Le Figaro Ieu aya kamandang, dunungan parantos réngsé alokasi voucher tuang, sateuacan mundur.

Dina grup perlindungan sosial suplemén Agrica, dina Maret manajemén parantos ngabolaykeun alokasi judul ieu pikeun "Karyawan situs daérah na, pikeun ngahargaan kaadilan sareng anu damel di Paris sareng kantin na ditutup", ngawartoskeun poean. Bagéan Konférénsi Buruh Démokratik Perancis (CFDT) kéngingkeun kauntungan ieu. Grup telekomunikasi SFR mutuskeun pikeun henteu nyayogikeun judul pikeun pagawé teleworking na, dumasar kana perjanjian koléktip ngeunaan teleworking, disimpulkeun dina 22 Januari 2018, anu ngaluarkeun kompénsasi kanggo biaya tuang, numutkeun koran. CFDT parantos nyandak tindakan hukum pikeun nantang kaputusan manajemén SFR, teraskeun Le Figaro. Grup nyarios ka koran éta"Saatos diskusi sareng

maca  Latihan ngajar di paguron luhur