Nyitak Friendly, PDF & Email

Kalayan krisis kaséhatan, teleworking parantos dilaksanakeun sacara masif dina perusahaan, di luar perjanjian koléktif. Naha padamel kedah nampi voucher tuangana nalika anjeunna ngirim telepon?

Anjeun kedah émut yén padamel telepon ngagaduhan hak anu sami sareng padamel anu damel di situs, di tempat perusahaan anjeun (Labor Labor Code, art. L. 1222-9).

Hasilna, upami padamel anjeun nampi voucher tuang pikeun unggal dinten damel, padamel anu nuju ngirim telepon ogé kedah nampi éta nalika kaayaan damelna sami sareng padamel anu damel di situs.

Catet yén pikeun nampi voucher tuang, tuangeun kedah dilebetkeun kana jadwal padamelan padamel anjeun. Pagawé anu sami ngan ukur tiasa nampi hiji voucher tuang per tuang kalebet dina jadwal padamelanana sadidinten (Kode Buruh, seni Sunda. 3262-7) ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Tina OPCAs dugi ka OPCOs: penilaian munggaran