Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Sakedik setrés tiasa janten motivasi, tapi seueur setrés tiasa ngabahayakeun kaséhatan sareng hubungan anjeun. Untungna, anjeun tiasa ngirangan tingkat setrés dina kahirupan anjeun ku gaduh téhnik anu pas pikeun ngungkulanana. Todd Dewett mamatahan anjeun ngeunaan kumaha ngatur setrés anjeun.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngatur karir anjeun