Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ngartos fungsi preparatory kelas ékonomi jeung komérsial sanggeus baccalaureate a: métode rekrutmen, eusi tangtu, bukaan béda.
  • Ngartos fungsi sakola bisnis hébat nu hiji integrates sanggeus hiji kelas preparatory ékonomi jeung komérsial: kompetisi rekrutmen, eusi latihan, toko profésional.

gambaran

Naha anjeun murid SMA, murid, kolot atanapi guru atanapi ngan saukur panasaran, MOOC ieu kanggo anjeun upami anjeun resep kana kelas ékonomi sareng komérsial persiapan (baheulana "Prépa HEC") sareng sakola bisnis. Anjeun nanya ka diri, contona, naon urang diajar di sakola preparatory, nu sakola bisa urang ngahijikeun, naon Chances sukses, naon jobs urang bisa ngalakukeun sanggeus sakola?

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kolaborasi salaku tim sareng suite Microsoft Office 365