Nyitak Friendly, PDF & Email

Ieu mangrupikeun kasaksian ngeunaan pangrobih deui anu henteu biasa, duanana ku sifatna parobihan sareng ku umur ngora (27 taun) tina mantan peserta didik ieu dina kontrak profesional ti daérah Paris. Pendakan carita Andrea.

Andréa, diploma IFOCOP anjeun masih panas, upami urang tiasa nempatkeun éta ku cara kitu.

Leres, leres, saprak kuring réngsé latihan di IFOCOP Paris XIe center sababaraha minggu ka pengker. Kuring bagja pisan tiasa ngesahkeun judul Asisten Éksékutif sahingga ngamimitian latihan deui profesional kuring.

Kuring gaduh CV anjeun payuneun kuring sareng kuring ningali yén anjeun parantos gaduh gelar Master pikeun ngajar di paguron luhur sareng SMA. Anjeun ogé ngagabung sareng staf pengajar salami dua taun. Naha, gancang pisan, latihan sapertos kitu saatos usaha pikeun kéngingkeun diploma munggaran anjeun?

Naha ngantosan? Dua taun ngajar ngajar cekap pikeun kuring ngartos yén kuring moal mendakan jalan pikeun ngembangkeun propésional di ditu. Diajar sareng nyiapkeun padamelan mangrupikeun hiji hal, ngalaksanakeunana sareng ngalamunana unggal dinten mangrupikeun hal anu sanés. Abdi sanés jinis nongkrong sareng ngawadul, janten kuring mimiti mikirkeun pilihan séjén. Abdi nyarios perkawis sakitarna

maca  Calc Gratis: Nyiptakeun sareng pormat méja