Nyitak Friendly, PDF & Email

Kami nyarioskeun ka anjeun yén: pikeun ngabaru anjeun kedah ngamimitian tina ide anu ageung? Ieu salah, a DIY saeutik bisa cukup sarta pamustunganana ngabalukarkeun hiji proyék badag. Urang bébéja yén: mun innovate, Anjeun kudu jadi kreatif; yén ngan sababaraha individu? Ieu salah, intelijen koléktif aya jeung ieu malah naon characterizes pikiran manusa. Naha anjeun parantos bébéja yén pikeun berinovasi anjeun kedah nyandak résiko? Henteu pisan, éta kadang ku usaha pikeun ngaleutikan résiko anu urang ngadamel inovasi hébat. Pikeun inovasi, naha anjeun peryogi diploma? Sabalikna, innovators pisan rupa-rupa, maranéhanana asalna ti sagala asal. Janten kumaha anjeun ngagerakkeun batur pikeun ngembangkeun ide anjeun? Kumaha ngamimitian tina ide sareng ngembangkeun éta? KU DIY! Buka kit inovasi, nyusun ulang proyék anjeun nganggo sababaraha alat anu kami tawarkeun ka anjeun, kéngingkeun inspirasi ti aktor saksi anu kami parantos digerakkeun pikeun anjeun. Nyatana, alesan sapertos dina DIY, anjeun gaduh ide sareng alat ... Janten ngamimitian! Entong cicing waé, ngamangpaatkeun intelijen koléktif anu tiasa ngurilingan anjeun. Tong ngarencanakeun, milarian, nguji, uih deui, ngamimitian deui!

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Janten hacker Penjualan