Nyitak Friendly, PDF & Email

Wartawan pikeun lima taun atas nama média rujukan, Jean-Baptiste bakal sigana, a priori, teu pakait jeung profil has tina learner Manajer Kandungan. "Teuing dilatih", geus lulus, seasoned dina téhnik nulis ogé sarat tina web, euyeub ku pangalaman panjang ... latihan Ifocop-Na geus ditandaan hiji akselerasi dina karirna. Anjeunna ngabejaan kumaha.

Jean-Baptiste, kuring maca dina CV anjeun yén anjeun parantos ngagaduhan BA dina jurnalistik. Naon gunana, pikeun ngadaptar pikeun kursus latihan Manajer Eusi?

Kapentinganna gampang pisan pikeun kuring ngartos: ieu mangrupikeun dua padamelan anu béda-béda, kalayan misi anu katingalina sami - ngahasilkeun kontén - tapi kana kanyataan, khususna ékonomi, anu ogé bénten. Tangtosna, aya tulisan anu sami sareng kahoyong ngawartosan, sapertos panggunaan alat anu sami atanapi idéntik sapertos halaman wéb, buletin, blog ... Tapi ngabandingkeunana henteu tiasa dilangkungan.

Kusabab dasar umum ieu, kami masih tiasa nyarios pikeun anjeun ngeunaan "spesialisasi" tibatan latihan deui, leres?

Leres, dina kaayaan pikiran ieu kuring ngadeukeutan latihan kuring salaku Manajer Eusi. Tujuanana nyaéta pikeun kéngingkeun katerampilan tambahan, pikeun ngembangkeun pamanggih pamasaran digital, coding,

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngembangkeun usaha anjeun ngalangkungan transformasi digital