Nyitak Friendly, PDF & Email

Dunungan anjeun kedah dibéjaan sareng satuju

Anjeun tiasa murag tina korsi tapi éta kumaha éta: anjeun moal mutuskeun anjeun nyalira aperitif di tempat damel anjeun tanpa kéngingkeun heula otorisasina ti dunungan anjeun.

Tempat damel nyaéta, dina prinsipna, tempat anu dikhususkeun kana waktos kagiatan profesional. Akibatna, aperitif sareng inuman, alkohol atanapi henteu, antara kolega, nalika atanapi di luar jam kerja, henteu tiasa dilaksanakeun di tempat anu propésional. ngan ukur ku perjanjian dunungan.

Ieu bakal ditaksir khususna alesan pikeun pamundut anjeun, waktos anu anjeun badé pendak (telat énjing, sonten, siang) sareng konsékuansi tina kagiatan propésional jasa anu bakal lirén dina waktos perayaan ieu ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Rencana tabungan padamel: ukuran utama hukum ASAP