Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Naon waé fungsi urang atanapi tingkat tanggung jawab urang, urang kedah ngatur proyék sareng misi anu meryogikeun gawé babarengan. Urang sadayana tiasa damel babarengan sareng masing-masing tiasa janten anggota anu épéktip. Dina latihan ieu diadaptasi tina kursus aslina Chris Croft, mendakan téhnik sareng jalan pikeun réfléksi anu ditujukeun pikeun mastikeun kohesi anu hadé antara pagawé. Palatih anjeun Marc Lecordier masihan anjeun konci pikeun kasuksesan dina ngembangkeun sareng nguatkeun gawé babarengan. Kasuksésan bakal salawasna gumantung kana kamampuan saurang pikeun damel épéktip sareng jalma sanés.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Naha dunungan tiasa ngirangan premi anu disayogikeun dina perjanjian koléktif upami padamelna henteu masihan béja anu cekap pikeun henteuna na?