Naha bapa atanapi sepuh kadua murangkalih ngagaduhan kauntungan tina hak sareng perlindungan anu sami sareng indungna? Patarosanna topikal sabab tagihan pembiayaan jaminan sosial pikeun 2021 ngarencanakeun manjangan dugi ka dua puluh lima dinten, kalebet tujuh dinten wajib, lilana paternity atanapi perawatan budak ( anu ditambih 3 dinten cuti lahir). Sedengkeun panyalindungan anu dipasihkeun sateuacan kalahiran anak tetep dikhususkeun pikeun ibu hamil, anu dikabulkeun saatos kalahiran beuki dibagikeun ka indung kadua, dina nami prinsip kasetaraan. Ieu hususna kasus kalayan panangtayungan ngalawan PHK.

Kodeu kuli ngatur panangtayungan padamelan ibu hamil sareng ibu-ibu ngora: dipecat dilarang salami waktos cuti bersalin; salami kakandungan sareng sapuluh minggu saatos balik karyawan ka perusahaan, éta tunduk kana kalakuan parah atanapi teu mungkin ngajaga kontrak kusabab alesan anu teu aya hubunganana sareng kakandungan sareng ngalahirkeun (C . trav., seni. L. 1225-4). Hakim Komunitas netepkeun yén diréktif dina asal-usulna ieu

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Exercising pamikiran kritis: data fallacious jeung nalar