Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngawatesan hadiah sareng voucher

Siling pengecualian sosial pikeun kado sareng voucher dua kali Désémber kamari dugi ka 343 euro dina taun 2020 (tingali tulisan kami "Kado sareng voucher pikeun pagawé: siling pengecualian 2020 dua kali").

Normalna, kado sareng voucher ieu kedah ditangtoskeun dileler teu langkung ti 31 Désémber 2020 kanggo kauntungan tina wates énggal. Tapi ku pengumuman telat ngeunaan ukuran ieu, URSSAF parantos ngumumkeun yén bakal nerapkeun siling anyar pikeun alokasi sertipikat kado sareng voucher pikeun 2020 anu bakal dilaksanakeun dugi ka 31 Januari. 2021.

Monetisasi dinten pakansi mayar

Monetisasi dinten cuti sareng istirahat pikeun pagawé dina aktipitas parsial ogé lirén dina 31 Désémber 2020 (tingali tulisan "Monetisasi dinten cuti sareng istirahat"). Tapi undang-undang anu otorisasi perpanjangan kaayaan darurat kaséhatan manjangan alat ieu dugi ka 30 Juni 2021.

Mindahkeun jam DIF

Dina raraga nyegah jam anu kaala handapeun DIF tina leungit, padamel anjeun tiasa mindahkeun anu teu acan biasa kana rekening latihan pribadi. Biasana tenggat waktos ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Karaharjaan sato peternakan