Nyitak Friendly, PDF & Email

Kontribusi AGS (asuransi garansi upah) mastikeun pamayaran kompensasi pagawé upami standar perusahaan. Saatos rapat dewan direksi na dina 9 Désémber 2020, AGS mutuskeun pikeun ngajaga tingkat anu berlaku ti saprak 1 Juli 2017 ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kenali diri anjeun langkung saé pikeun ngajual diri langkung saé