Nyitak Friendly, PDF & Email

MOOC EIVASION "tingkat canggih" dikhususkeun pikeun kustomisasi ventilasi jieunan. Ieu pakait jeung bagian kadua kursus dua MOOCs. Ku kituna disarankan pikeun nuturkeun bagian kahiji (dijudulan "Ventilasi jieunan: dasar-dasar") pikeun sapinuhna kauntungan tina bagian kadua ieu, anu tujuanana pikeun ngamimitian murid:

  • interaksi pasien-ventilator (kaasup asynchronies),
  • prinsip ventilasi pelindung sareng penyapihan ventilasi,
  • alat ngawaskeun (sapertos ultrasound) sareng téknik adjuvant (sapertos terapi aerosol) dina ventilasi,
  • mode proporsional jeung téhnik ngawaskeun ventilasi canggih (opsional).

MOOC ieu boga tujuan sangkan peserta didik operasional, ku kituna maranéhanana bisa nyieun kaputusan luyu dina loba situasi klinis.

gambaran

Ventilasi jieunan mangrupikeun dukungan penting anu munggaran pikeun pasien kritis. Ku sabab kitu téknik nyalametkeun penting dina ubar perawatan intensif, ubar darurat sareng anesthesia. Tapi kirang disaluyukeun, kamungkinan bakal nyababkeun komplikasi sareng ningkatkeun mortalitas.

Pikeun nyumponan tujuanana, MOOC ieu nawiskeun kontén atikan anu inovatif, dumasar kana simulasi. EIVASION nyaéta akronim pikeun Pangajaran Inovatif ngeunaan Ventilasi Jieunan ngalangkungan Simulasi. Ku kituna, disarankeun pisan pikeun nuturkeun bagian kahiji anu judulna "Ventilasi jieunan: dasar-dasar" supados tiasa nyandak kauntungan tina pangajaran bagian kadua ieu.

Sadaya guru mangrupikeun dokter ahli dina widang ventilasi mékanis. Panitia ilmiah MOOC EIVASION diwangun ku Prof. G. Carteaux, Prof. A. Mekontso Dessap, Dr L. Piquilloud jeung Dr F. Beloncle.

maca  Gandakan produktivitas anjeun: manajemén waktos tanpa todolist