Nyitak Friendly, PDF & Email

Tip anu dibayar ku kartu kiridit ka palayan di kafe, réstoran sareng hotél parantos dibebaskeun tina pajak sareng biaya sosial saprak 1 Januari 2022. Milih dina hukum kauangan pikeun 2022, ukuran ieu bakal dilarapkeun dina 2022 sareng 2023. Tujuanana pikeun nguatkeun daya tarik. Profési katering khususna kapangaruhan ku wabah Covid-19.

maca  Pasatujuan koléktif: dunungan kedah nunjukkeun yén anjeunna parantos ngatur pangawasan beban padamelanana dina dinten pakét