Nyitak Friendly, PDF & Email

dina ieu kursus excel gratis, urang bakal terang 2 tips praktis pisan:

Trik pikeun gancang ngeusian sél kosong dina kolom, Trik pikeun napelkeun gambar ka sél Excel. Gambar anu bakal tetep ditugaskeun ka sél na nalika nyortir sareng nyaring operasi.

Kuring tetep sayogi dina ruang gotong royong pikeun ngajawab patalékan anjeun ngeunaan kursus ieu.
Sadayana file padamelan disayogikeun !

Daptar eusi latihan Excel ieu (durasi: 08m30s) Tip munggaran: gancang eusian kolom tiap istilah ka-1 00:03:31 Tip kadua: pasihkeun gambar ka sél Excel 00:04:59

Josselin Baldé parantos nyebarkeun 40 tutorial sareng kéngingkeun rating rata-rata 4,8 / 5 tina 8 tutorial anu dijual. Josselin Baldé nyaéta palatih Certified tuto.com. Tingali palatihan sanés ti Josselin Baldé

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Naekeun pikeun asosiasi sareng sosial dina anggaran 2021