Nyitak Friendly, PDF & Email

Pikeun ngagaduhan pangaruh anu awét dina benak pemirsa anjeun. Salah sahiji metodeu anu pangsaéna nyaéta henteu ngantepkeun anjeunna bobo ku slide ngagentos 80-an. Dina pidéo ieu panulis nunjukkeun anjeun kumaha kéngingkeun hasil anu langkung saé. Tinjauan sababaraha dasar dina PowerPoint 2019. Kursus anu pastina bakal ngamungkinkeun anjeun ditingali salaku jalma anu ngawasaan eusi sareng bentuk.



 

maca  Cuti gering jangka panjang dina naékna di swasta