Nyitak Friendly, PDF & Email

Ti tanggal 1 Séptémber, éta nganggo topéng éra wajib di perusahaan, dina rohangan anu ditutup sareng dibagi, naha ruang rapat, ruang terbuka, kamar locker atanapi koridor. Ngan kantor swasta anu luput ku ukuran éta, kumargi ngan aya hiji jalma anu aya.

Naon résiko karyawan anu henteu nganggo topéng?

Karyawan anu nolak ngalebetkeun kawajiban ieu tiasa dihukum. "Upami kantos padamel nolak ngagem topéng, dunungan bakal nyarios ka anjeunna, anjeunna tiasa masihan peringatan sareng ieu tiasa dianggap salaku kalepatan", nyatakeun Alain Griset, Menteri Delegasi Usaha Kecil sareng Sedeng (UKM), dina mikropon BFMTV. Sanksi bahkan tiasa dugi ka diberhentikan kusabab salah laku anu serius tapi henteu sateuacanna "Éta parantos aya diskusi sareng dunungan, panginten peringatan".

Kedah dunungan nginpokeun padamelna?

Leres, dunungan kedah ngawartosan karyawan ngeunaan kawajiban anyar ieu ngalangkungan tanda atanapi ngirim email contona. "Upami pitunjukna jelas dipasihkeun tapi henteu dihargaan,

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Tina OPCAs dugi ka OPCOs: penilaian munggaran