Nyitak Friendly, PDF & Email

Latihan ieu nawiskeun perkenalan pikeun manajemén strategis. Nalika perusahaan hoyong ngembangkeun, éta nyetél strategi anu bakal ngaorientasikeunna dina jangka panjang. Sateuacan nangtoskeun stratégina, perusahaan kedah ngalaksanakeun diagnosis supados langkung saé nganalisis unsur lingkungan internal sareng éksternalna.

Pikeun ngalaksanakeun analisis ieu, perlu mikirkeun unsur penting kagiatanana: bisnis inti, konsumén, misi, pesaing, jsb. Unsur-unsur ieu nyayogikeun kerangka tempat diagnosis stratégi lumangsung.

Latihan ieu nawiskeun anjeun, dumasarkeun kana karya profésor strategi Michael Porter, pikeun diajar alat anu béda pikeun ngalaksanakeun diagnosis stratégi perusahaan. Salaku tambahan, kursus nawiskeun strategi anu épéktip pikeun milari inpormasi nganggo cara push and pull ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Gaduh desain anu nyandak anjeun balik