Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Kursus ieu diwangun ku bubuka strategi bisnis. Éta kalebet tujuan anu bénten: · Pikeun ngawasa pondasi pamikiran stratégis, ngartos analisis stratégis sareng akhirna mah ngartos orientasi stratégi anu béda. Naha anjeun ngagagas dina manajemén atanapi ngan saurang novice, kursus ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun masihan eunteung kana strategi bisnis ku cara anu jelas sareng didaktik ku cara nyandak conto anu réa.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Smic: revaluasi 0,9% dina 1 Januari 2022