Nyitak Friendly, PDF & Email

"Digital, enya, tapi dimana ngamimitian?… Terus, naon anu bener-bener tiasa dibawa ka bisnis kuring"?

Kiwari, téknologi digital nyerang kahirupan urang sapopoé, tapi ogé nyertakeun sabagéan ageung perusahaan dina sagala ukuran sareng dina sagala séktor. Urang sadayana henteu ningali dunyana dina cara anu sami. Nanging, ngatasi kasieun urang, kurangna kaahlian atanapi kasieun kedah ngarobih sadayana mangrupikeun bagian tina tantangan anu kedah urang hadapi dina petualangan digital.

"TPE abdi gaduh janji sareng digital" nampilkeun konci utama pikeun ngabantosan anjeun ngalebetkeun digital dina cara anu paling cocog pikeun anjeun.

Pikeun nungtun anjeun, pangusaha, karyawan sareng jalma anu ngiringan nyaksian pangalamanana, kasusahna sareng kontribusi anu luar biasa anu diwakilan ku palaksanaan pendekatan digital pikeun aranjeunna.

Urang bakal leumpang babarengan, step by step, sangkan anjeun bisa asup dunya digital kalawan kapercayaan.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Cuti pangangguran: durasi ngalegaan dina acara latihan ulang profésional