Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina kursus ieu, urang bahas sababaraha topik konci anu aya hubunganana sareng debat ayeuna anu aya hubunganana sareng hibridisasi eusi. Urang mimitian ku refleksi dina pamakéan deui jeung babagi sumberdaya atikan. Urang utamana keukeuh dina desain video atikan, sarta dina métode béda pakait sareng tipena béda video. Urang teras ngabahas masalah ngawaskeun pamakean sumber daya anu diciptakeun, khususna via dasbor mobilisasi analitik diajar. Pikeun nyimpulkeun, urang ngobrol ngeunaan sababaraha potentialities ditawarkeun ku téhnologi digital dina hal assessment, kalawan tekenan husus dina masalah kecerdasan jieunan sarta learning adaptif.

Tangtu ngandung jargon saeutik ti dunya inovasi atikan, tapi luhureun sakabeh ieu dumasar kana eupan balik ti prakték lapangan.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pitulung ka dunungan pikeun panalungtikan sarta palaksanaan solusi ingetan pakasaban pikeun pagawe cacad