Nyitak Friendly, PDF & Email

Alatna Transisi koléktif ou "Transco" Tujuanana pikeun nangtayungan padamel anu padamelan na aya dina bahaya, ku nawiskeun kaunggulan ku ngalatih latihan anu disertakeun nyiapkeun aranjeunna pikeun padamelan anu ngajangjikeun, bari ngamankeun imbuhan na salami kursus ieu ku ngajaga kontrak padamelan na.

Palaksanaan operasionalna diwincik dina sirkular ti Menteri Tenaga Kerja tanggal 11 Januari 2021. Éta disalurkeun ka jasa Nagara anu aya hubunganana sareng palaku padamelan di daérah-daérah.

Identipikasi padamelan anu ngajangjikeun Daptar bakal disusun di unggal daérah pikeun ngutamakeun pembiayaan jalur karir karyawan nuju padamelan ieu. Dina tingkat régional, daptar ieu disusun dina kuartal terakhir 2020. Éta tiasa direcah ku daérah padamelan sareng sareng direngsekeun dina 2021 ka jaringan teritorial anu langkung saé.
Daptar ieu disahkeun ku Crefop teras dikomunikasikan ka palaku sareng diterbitkeun dina halaman wéb Direccte sareng préféktur.

Panilitian file sareng dukungan kauanganTransisi Pro (ATPro) maréntahkeun sareng nampa paménta pikeun dukungan kauangan tina jalur transisi propésional salaku bagian tina a Transco, khususna ngeunaan konsistensi sareng kaitanana. Anjeunna

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Penghasilan Pasip: 2000 € / Bulan Otomatis (Kuring nunjukkeun sadayana)