Nalika ngadaptar Kumaha ngatur? Kumaha lamun kuring leungit? Iraha ujianna? Naon CM? Kumaha upami kursus anu kuring pilih henteu pikaresepeun pikeun kuring? Dupi aya wisata tina ngadegna? Ka saha atuh mun teu ngarti? Iraha mimiti taun ajaran?...
Janten seueur patarosan anu urang naroskeun ka diri urang sateuacan lebet ka universitas!

Turutan jejak Juliette sareng Félix, mahasiswa énggal di universitas, sareng teangan sareng aranjeunna jawaban kana patarosan sareng naséhat anjeun pikeun ngajantenkeun léngkah-léngkah munggaran anjeun dina pendidikan tinggi suksés.

MOOC ieu utamana ditujukeun pikeun murid SMA. Tujuanana nyaéta pikeun ngaleungitkeun kasieun sareng sacara konkret ngabéréskeun aspék-aspék anu tangtu dina tahap kahirupan anyar ieu.

Eusi anu dipidangkeun dina kursus ieu dihasilkeun ku tim ajar ti paguron luhur gawé bareng Onisep. Janten anjeun tiasa yakin yén eusina tiasa dipercaya, diciptakeun ku para ahli di lapangan.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Yayasan manajemén proyék: Palaku