Nyitak Friendly, PDF & Email

Karyawan kedah nyiapkeun deui ka kantor. Ti Rebo, 9 Juni, tanggal fase katilu dékonfigurasikeun, 100% teleworking moal janten pakewuh deui, numutkeun protokol protokol kaséhatan anyar dikirim Rebo sore ka mitra sosial sareng anu bakal dibahas Senén payun ku pidato pidato sareng Menteri . du Travail, Elisabeth Borne.

Krisis kaséhatan ngabutuhkeun, ngerjakeun padamelan lima dinten saminggu parantos janten, ti saprak akhir Oktober 2020, wajib pikeun kagiatan anu tiasa dilaksanakeun sacara jarak jauh. Saprak awal Januari, balik deui ka situs sapoé saminggu ditolerir. Ti 9 Juni, aturanana bakal langkung santai. "Kami masihan deui ka dunungan sareng padamel pikeun nangtoskeun jumlah dinten anu cocog, tapi sanés masalah nyerahkeun padamelan telp! Prakték ieu tetep disarankeun pikeun ngalawan sacara efektif ngalawan pandemi ”, dipedar Elisabeth Borne di Le Parisien.

Jumlah minimum dinten damel pikeun didugikeun

Protokol kaséhatan anu anyar ngabutuhkeun dunungan pikeun nyetél, "Dina kerangka dialog sosial lokal", sajumlah minimum dinten damel di per minggu, dugi ka

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kacerdasan jieunan ... kalawan kecerdasan!