Nyitak Friendly, PDF & Email

dina ieu tutorial Excel gratis "Tip & Trik", anjeun diajar kumaha ngagunakeun audit formula pikeun ngartos kumaha Excel nangtoskeun hasil ditampilkeun dina sél.

Alat ieu, gampang pisan dianggo, ogé ngamungkinkeun ngartos kana sekuen perhitungan dina rumus, sareng ku sabab éta tingali prioritas itungan tangtu pada batur.

Versi anu dianggo nyaéta Excel 2016, tapi alat ieu aya dina sadaya vérsi anu sayogi ...

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Naon anu énggal dina Word 2013