Nyitak Friendly, PDF & Email

Auténtikasi dua-faktor (2FA) janten gaganti anu beuki populer pikeun metode auténtikasi tradisional dumasar kana kecap akses. Sanajan faktor kadua ieu bisa nyandak sababaraha bentuk, aliansi FIDO geus standarisasi protokol U2F (Universal Second Factor) bringing token dedicated salaku faktor.

Tulisan ieu ngabahas kaamanan token ieu ngeunaan lingkungan pamakeanna, watesan spésifikasi ogé kaayaan seni solusi anu disayogikeun ku open source sareng industri. A PoC ngalaksanakeun perbaikan kaamanan, mangpaat dina konteks sénsitip, diwincik. Éta dumasar kana open source sareng open hardware platform WooKey anu nyayogikeun pertahanan sacara jero ngalawan sagala rupa modél panyerang.

Leuwih jéntré ngeunaan situs web SSTIC.

maca  Pelatihan FNE: aksés dana tambahan pikeun ngabiayaan latihan anjeun!