Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngembangkeun budaya hukum anjeun;
  • Ngartos metode penalaran khusus pikeun ahli hukum.

gambaran

Ulikan ngeunaan hukum dumasar kana akuisisi "cara mikir" légal. Tujuan tina kursus nyaéta pikeun nawiskeun tinjauan metode penalaran ieu, ku ngalangkungan cabang-cabang utama subjek.

MOOC sahingga nawiskeun tinjauan anu koheren ngeunaan hukum. Ieu utamana dimaksudkeun pikeun:

  • siswa sakola sekundér anu hoyong ngawitan studi hukum, tanpa nyaho naon sabenerna ulikan ieu diwangun.
  • siswa paguron luhur dipikaresep nyandak kursus hukum salila atikan universitas maranéhanana, anu teu merta dipaké pikeun métode penalaran hukum.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Tim damel