Nyitak Friendly, PDF & Email

Pajabat publik atawa pagawé, tanaga lembaga kaséhatan sarta medico-social sarta jasa geus nepi ka 15 Oktober 2021 boga jadwal vaksinasi awal lengkep. Ti 30 Januari 2022, dosis booster diintegrasikeun kana kawajiban vaksinasi. Naon wates waktu pikeun dosis booster? Saha anu profésional kalibet?

maca  Asistén penjualan: latihan anu masihan anjeun jangjang