Nyitak Friendly, PDF & Email

Vaksinasi pagawé: dikurangan kelompok umur

Layanan kasihatan padamelan tiasa vaksinasi karyawan saprak 25 Pébruari 2021 ku vaksin AstraZeneca.

Asalna, kampanye vaksinasi ieu kabuka pikeun pagawé yuswa 50 dugi 64 inklusif kalayan ko-morbidities.

Ti saprak ayeuna, Otoritas Tinggi Kaséhatan nyarankeun ngagunakeun vaksin AstraZeneca ngan ukur pikeun jalma umur 55 taun atanapi langkung.

Dokter padamelan, anu kedah niténan aturan anu aya hubunganana sareng prioritas pemirsa anu ditargétkeun ku kampanye vaksinasi ieu, ayeuna ngan ukur tiasa vaksin jalma umur 55 dugi 64 kalebet katerlibatan korban jiwa.

Nyaho yén anjeun moal tiasa maksakeun vaksinasi ka padamel anjeun. Nyatana, jasa kasihatan padamelan anjeun ngan ukur tiasa vaksinasi karyawan sukarela anu minuhan kaayaan anu aya hubunganana sareng kaayaan kaséhatan sareng umur na.

Sateuacan nyandak tindakan, médis pendudukan kedah mastikeun yén padamelna layak pikeun kampanye vaksinasi ieu.
Janten, sanaos anjeunna terang kaayaan kaséhatan pagawé, disarankeun yén pagawé sumping kana janjian sareng dokumén anu ngabenerkeun patologi na.

Vaksinasi pagawé: ngawartosan ka karyawan anjeun ngeunaan aturan anyar

Kamentrian ...

maca  Latihan Powerpoint 2016 VBA: Pitunjuk lengkep