Nyitak Friendly, PDF & Email

The MOOC EIVASION "dasar" ieu devoted kana dasar tina ventilasi jieunan. Tujuan utamana nyaéta pikeun ngamimitian murid:

  • prinsip utama fisiologi sareng mékanika pernapasan ngamungkinkeun interpretasi kurva ventilator,
  • pamakean modeu ventilasi utama dina ventilasi invasif sareng non-invasif.

Tujuanana pikeun ngajantenkeun murid operasional dina ventilasi jieunan, supados aranjeunna tiasa nyandak kaputusan anu pas dina seueur kaayaan klinis.

gambaran

Ventilasi jieunan mangrupikeun dukungan penting anu munggaran pikeun pasien kritis. Ku sabab kitu téknik nyalametkeun penting dina ubar perawatan intensif, ubar darurat sareng anesthesia. Tapi kirang disaluyukeun, kamungkinan bakal nyababkeun komplikasi sareng ningkatkeun mortalitas.

MOOC ieu nawiskeun kontén atikan anu inovatif, dumasar kana simulasi. EIVASION nyaéta akronim pikeun Pangajaran Inovatif ngeunaan Ventilasi Jieunan ngalangkungan Simulasi.

Dina ahir MOOC EIVASION "dasar", peserta didik bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ningkatkeun pamahaman interaksi pasien-ventilator sareng prakték klinis ventilasi kalayan MOOC kadua: MOOC EIVASION "tingkat lanjutan" dina FUN.

Sadaya guru mangrupikeun dokter ahli dina widang ventilasi mékanis. Panitia ilmiah MOOC EIVASION diwangun ku Prof. G. Carteaux, Prof. A. Mekontso Dessap, Dr L. Piquilloud jeung Dr F. Beloncle.

maca  Naha urang Perancis kedah diajar diajar nyerat?