Seueur anjeun ngiringan jalur penemuan ieu dina industri dina sési mimiti MOOC ieu diluncurkeun April kamari sareng kami hatur nuhun!

Dina sési kadua MOOC ieu, anjeun bakal resep mendakan vérsi anu langkung ageung kalayan tujuan nampilkeun industri, sareng industri masa depan khususna dina rupa-rupa rupa sareng kasempetan karir kamungkinan.

 

Naha anjeun murid SMA, mahasiswa, mahasiswa, sawawa gaji atanapi palatihan ulang, MOOC ieu boga tujuan pikeun meunangkeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan séktor anu dipidangkeun sareng padagangan kalayan ambisi ngabantosan anjeun.orienter kaayaan'ngawehweruhkeun hatur nuhun kana susunan MOOCs, nu tangtu ieu mangrupa bagian, nu disebut ProjetSUP.

Eusi anu dipidangkeun dina kursus ieu dihasilkeun ku tim ajar ti paguron luhur gawé bareng Onisep. Ku kituna anjeun bisa mastikeun yén eusi téh dipercaya, dijieun ku ahli dina widang.

 

MOOC ieu mangrupa jalan satapak kapanggihna anu bakal ngabantosan anjeun langkung ngartos kana sektor industri anu masih sering nganteurkeun stereotip négatip anu aya hubunganana sareng arduousness, padamelan anu henteu pikaresepeun sareng henteu hormat ka lingkungan. Ieu apriori tiasa pakait sareng kanyataan dina waktos anu tangtu, tapi anjeun bakal langkung ngartos realitas ayeuna di dunya industri sareng khususna mertimbangkeun sadayana prospek sarta kemungkinan industri isukan, Sareng ieu ku familiarizing diri sareng konsép industri masa depan atanapi 4.0!

Kami bakal ngajawab sadaya patarosan anjeun: naon industri? Naon anu kami maksud ku industri masa depan? Kumaha anjeun damel di dinya? Naon rupa-rupa profesi anu tiasa dipendakan di dinya? Kumaha anjeun ngaksés profési ieu?

maca  Standar kualitas layanan palanggan

Dagang industri nyaéta kakalian, aranjeunna dimaksudkeun pikeun dulur, awéwé, lalaki, lulusan, non-lulusan, ngora jeung heubeul, kalawan hiji hal umum, aranjeunna beton, sarta ngaliwatan latihan, aranjeunna nawiskeun hébat kasempetan ngembangkeun. Proyék ieu masihan kareueus tempat pikeun kréatipitas anjeun sareng upami anjeun milari masihan artos pikeun karir profésional anjeun, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres!

Teras maca tulisan dina situs aslina →