Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun janten wakil staf atanapi perwakilan serikat pekerja sahenteuna sahenteuna 5 taun? Ningkatkeun jalur karir anjeun sareng nyiapkeun proyék transisi profésional anjeun berkat sertifikasi anu aya hubunganana sareng kaahlian anu dicandak dina ngalaksanakeun mandat salaku wawakil staf atanapi mandat serikat pekerja. Pikeun nempatkeun odds di sisi anjeun, dukungan anu didamel khusus ditawarkeun ka anjeun ku Afpa.

Naon sertifikasi anu aya hubunganana sareng kaahlian anu dipikabutuh dina ngalaksanakeun mandat salaku wawakil staf atanapi mandat serikat pekerja?

Dijieun ku Kementrian Buruh, Pakasaban sareng Integrasi, sertifikasi ieu ngamungkinkeun nunjukkeun kaahlian kaala salila ulayat anjeun salaku wawakil staf atawa wawakil serikat dagang.

Kumaha? 'Atanapi' Naon?

Gumantung kana pangalaman anjeun, prestasi sareng motivasi anjeun, milih hiji atawa leuwih sertipikat kompetensi profésional (CCP) saluyu sareng prestasi anu anjeun hoyong diaku.

Pengawasan sareng animasi tim Bantuan dina manajemén proyék Palaksanaan jasa mediasi sosial Manajemén sareng ngolah inpormasi Prospecting sareng negosiasi komérsial Ngawaskeun file sosial perusahaan.

Unggal CCP nawarkeun sahanteuna hiji equivalence kalawan a blok skill tina judul profésional. En

maca  Ngartos SharePoint dina 5 Léngkah Gancang sareng Gampang