Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeun parantos nyetél wawancara penilaian taunan, khususna pikeun ngurus padamelan anu dilakukeun ku padamel anjeun, netepkeun tujuan énggal, sareng langkung ngartos kana ekspektasi sareng kasusah anu karandapan ku padamel anjeun. Ieu ogé tiasa janten kasempetan pikeun nga-forman ulang aranjeunna atanapi ngabagjakeun aranjeunna, gumantung kana hal éta.

Pikeun kéngingkeun hasil anu langkung saé, pipisahan wawancara taunan tina masalah kenaikan gaji taunan, sanaos henteu gampang.

Naha henteu ngatur wawancara masing-masing salaku léngkah munggaran, teras nungkulan masalah kenaikan gaji dina sababaraha minggu? Dialog bakal langkung konstruktif sareng padamel anjeun moal milari menerkeun nyalira kana kritik anu ditepikeun ka aranjeunna ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Paménta Umum pikeun Koméntar ngeunaan Vérsi 3.2.a tina Repository Sarat pikeun Panyadia Komputasi Awan (SecNumCloud)