Nyitak Friendly, PDF & Email

Wawancara propésional (teu kedah bingung sareng wawancara penilaian taunan) wajib - kalayan hukuman - pikeun sadaya perusahaan, saprak réformasi 2014, dirévisi dina 2018 ngalangkungan hukum Avenir profési.

Dina kontéks krisis kaséhatan, dibekelan khusus ngeunaan latihan kejuruan, ngamungkinkeun para dunungan pikeun minuhan kawajiban hukumna dina kontéks anu sesah, diterbitkeun dina JO tina 3 Désémber 2020 dina resép, anu detilna sapertos kieu:

Penyuluhan dugi ka tanggal 30 Juni 2021 kinerja wawancara propésional ogé gantung dugi ka tanggal hukuman anu disayogikeun upami gagal ngalakukeun pangropéa inventaris dina tenggat waktos Penyuluh dugi ka 30 Juni 2021 tina ukuran peralihan anu ngamungkinkeun dunungan pikeun nyumponan kawajiban na dina kursus 6 taun, ku ngarujuk kana kaayaanana anu berlaku dina 31 Désémber 2018 atanapi anu dihasilkeun tina hukum 5 Séptémber 2018.

Catet ogé perpanjangan dugi 30 Juni 2021 tina ukuran peralihan anu ngamungkinkeun komisi "Transisi pro" sareng OPCO (dina dana anu didédikasikeun pikeun pembiayaan program-program kerja atanapi kontribusi tambahan, dugi ka wates 3 euro). keuangan di

maca  Patarosan sareng waleran Kontrak Engagement Pemuda (CEJ)