Nyitak Friendly, PDF & Email

Kursus ieu nawiskeun anjeun palatihan dina wéb data sareng standar wéb semantik. Anjeunna bakal ngenalkeun anjeun kana basa anu ngamungkinkeun:

  • pikeun ngagambarkeun jeung nyebarkeun data numbu dina Wéb (RDF);
  • pikeun naroskeun sareng milih data ieu sacara akurat pisan jarak jauh sareng ngalangkungan Wéb (SPARQL);
  • ngagambarkeun kosakata jeung alesan jeung deduce data anyar enrich pedaran diterbitkeun (RDFS, OWL, SKOS);
  • sarta pamustunganana, pikeun plot jeung lagu sajarah data (VOiD, DCAT, PROV-O, jsb).

wujud jeung ukuran

Tangtu ieu dibagi kana 7 minggu + 1 minggu bonus sagemblengna devoted ka Dbpedia. Eusi pinuh diaksés dina modeu kalakuan sorangan, ie kabuka dina modeu jangka panjang nu ngidinan Anjeun pikeun pindah ka hareup dina Pace Anjeun sorangan. Sadaya sekuen kursus nampilkeun konsép kursus kalayan rupa-rupa eusi multimedia: video, kuis, téks sareng tautan tambahan + seueur demonstrasi anu ngagambarkeun aplikasi tina téknik anu disayogikeun. Dina ahir unggal minggu, latihan jeung latihan deepening ditawarkeun.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Abjad sareng nomer Inggris