Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina kontéks kakurangan sumber daya alam sareng kasadaran kana dampak kagiatan manusa kana lingkungan, komitmen kana pendekatan ékologis sering dianggap salaku rem dina kinerja ékonomi. Ngaliwatan MOOC ieu, kami nampilkeun ékonomi sirkular salaku uas pikeun inovasi jeung kreasi nilai ékonomi kalawan dampak positif kuat. Anjeun bakal mendakan konsép anu béda tina ékonomi sirkular, dikelompokeun kana dua pilar: pencegahan runtah sareng, upami cocog, pamulihanna. Anjeun bakal ningali definisi institusional, tapi ogé tantangan anu ékonomi sirkular tiasa ngabales, ogé prospek sareng kasempetan anu ditawarkeun dina tingkat ékonomi sareng wirausaha.

Duanana generator runtah sarta pamakéna sumberdaya, sagala bentuk usaha kapangaruhan ku transisi diperlukeun kana ékonomi sirkular. Ngaliwatan wawancara jeung pendiri start-up emblematic generasi anyar ieu pausahaan dampak (Phenix, Piala bersih, Gobilab, Agence MU, Balik Market, Murfy, Hesus, Etnisi) jeung ahli (Phenix, ESCP, ADEME , Circul'R) anjeun bakal mendakan proyék modél bisnis anu inovatif sareng kauntungan tina tanggapanana pikeun ngaluncurkeun petualangan anjeun nyalira.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngajalajah FUN