Nyitak Friendly, PDF & Email

Upami anjeun nuju telekomunikasi atanapi ngadatangan rapat jarak jauh, mangpaatkeun Zoom pikeun ngatur diri sareng kolaborasi sareng sababaraha pamilon. Dina kursus ieu, Martial Auroy, palatih anu disertipikasi sareng mitra Microsoft, nampilkeun alat ieu pikeun ngabagi sareng rapat virtual. Kalawan babarengan, anjeun bakal leumpang ngaliwatan panganteur aplikasi dina PC, Mac jeung smartphone. Anjeun bakal ningali kumaha gabung rapat, ngajak jalma, ngarencanakeun acara, sareng host. Ku kituna, anjeun bakal ngadalikeun babagi layar, mindahkeun file, annotations atawa rekaman video pikeun terus ngumpulkeun sarta ngajaga hiji aliran efisien inpormasi atawa latihan.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Perhatosan: latihan ieu kedahna mayar deui dina 01/01/2022

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Prospék telepon anu suksés